Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 182 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Odchudzanie
Bieganie na czczo 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: biega czczo
Autor "Bieganie na czczo"   

Preezes
 Wysłana - 7 luty 2010 17:55        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam,
niedługo (mam nadzieję) mrozy ustąpią i śnieg stopnieje więc, w moim wypadku, będzie można wznowić trening.

Latem i jesienią biegałem po południu, po treningu siłowym (ale wtedy znowu nie miałem odpowiedniej diety) Chce się dowiedzieć czy bieganie rano (ok 5-6) po 40min na czczo będzie palić mi mięśnie? ok. 17-18 mam trening siłowy

Jestem na redukcji i chcę bieganiem trochę wzmocnić efekt treningu siłowego i diety, tylko obawiam się, ze to co zbuduje na siłowni - spale biegając.

Jeżeli wypije (tak, wypije) przed bieganiem 3 cale jajka (do szklanki na surowo) to zapobiegnie to spalaniu mięśni?

przyznaj SOG'a

SILCE
 Wysłana - 7 luty 2010 18:33       [zgłoszenie]

ja bigam i zima nie musisz czekac az snieg sie roztopi
Najlepiej przed aero zapodaj porcje BCAA albo jak nie masz z 20-30g WPC, nie boj sie tak o te miesnie jak dieta bedzie ok to nic nie popalisz, cardio to nie maraton a katabolizm to marketing

Zmieniony przez - SILCE w dniu 2010-02-07 18:34:41

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bieganie na czczo

<< Redukcja, dieta do oceny. / Dieta >>

Podobne: HR i bieganie. Pytanie. | ranne bieganie jeść czy nie | HIIT na czczo przy CKD? | Rowerek na czczo | Redukcja a Bieganie | na czczo - czy dobrze robię ???

Warto przeczytać: tradzik po omce | rozklad parti | klata z tricem | omega i thermo speed extreme | omega i thermo | urodzinowy post | ksztalt bicepsa | 2900 kcal | jak stosowac gain fast | jajka przed snem | niski puls serca | jakie wielkosci zdjecia | jpg | olimp dawkowanie | smaki prolongatum | jaja przed snem | whey supreme 2270 | twaróg z ryzem | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL