Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Bieganie a sniadanie...

.lukasar

Wysłana - 01 kwietnia 2005 11:23    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Jak wazne jest nie jedzenie sniadania w bieganiu rano, majacym na celu spalenie tluszczu... czytajac posty radzicie biegac bez sniadania, ja z tym problemu miec raczej nie bede, ale bede biegal z kolezanka (wieskza motywacja do regularnosci i ona sie wlasnie zastanawia czy jak malo zje to jej to w czyms przeszkodzi, chociaz moim zdaniem to moze i jesc i nie biegac bo i tak dobrze wyglada ;p

"Trening - najskuteczniejsza forma dopingu"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 kwietnia 2005 14:40 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

DUDEK

Wysłana - 01 kwietnia 2005 14:40    Edytuj Cytuj
Niech lepiej je zaraz po bieganiu niż przed

Wejdź na MOTYWATOR TRENINGOWY - wszystkie moje artykuły w pełnej wersji i najlepsze z sfd.pl
find us on facebook [http://www.facebook.com/motywatortreningowy]
Specjalista -

.lukasar

Wysłana - 02 kwietnia 2005 00:36    Edytuj Cytuj
dzieki, bedziemy brac sniadanie na stadion, jak milo, wieczerza na lonie natury ;p

Sog za pomoc, bo z dzialu trening wiem ze niewielu jest chetnych ktorzy pomagaja w odpowiedzi na ptania (choc czasem glupie :()

Zmieniony przez - .lukasar w dniu 2005-04-02 00:37:30

MARCEL536

Wysłana - 02 kwietnia 2005 10:30    Edytuj Cytuj
Ja też niebyłem przekonany do biegania bez śniadania (jak biegałem po śniadaniu i dodatkowym odczekaniu jeszcze 2 godzin ponim to było super a jak ruszałem bez śniadania to było tak jakoś dziwnie)Ale potem wyczytałem gdzieś ,że nawet pierwszo ligowe zespoły piłkarskie w swoich treningach mają uwzględnione poranne biegi przed śniadaniowe i wtedy postanowiłem biegac cały czas przed posiłkiem i popewnym czasie organizm przywykł już dotego i było też spoko.

"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA"
================SFD FIGHT CLUB===============
"Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"

_Villemo_

Wysłana - 02 kwietnia 2005 12:52    Edytuj Cytuj
a ja myśle, że to znowu kwestia organizmu. Osobiście nie mogę biegać na pusty żołądek. Wiadomo, że przed bieganiem sie nie można objadać, ale lekkie śniadanko jak najbardziej.
A co do treningów różnych kadr to też jest zróżnicowane :)
Jak byłam na obozie kadrowym z lekkiej atletyki to treningi mieliśmy po śniadaniu i po obiedzie.

śmierć w oczach
>>> LIVING ON THE EDGE <<<

DUDEK

Wysłana - 02 kwietnia 2005 12:55    Edytuj Cytuj
Jeżeli chcesz spalić tłuszcz to musisz biegać na czczo.

Wejdź na MOTYWATOR TRENINGOWY - wszystkie moje artykuły w pełnej wersji i najlepsze z sfd.pl
Specjalista -

_Villemo_

Wysłana - 02 kwietnia 2005 15:48    Edytuj Cytuj
no niekoniecznie. Tłuszcz spala się po 40 minutach biegania jak sie zjadło, wię wystarczy &quot;tylko&quot; pobiegać troszku dłużej.

śmierć w oczach
>>> LIVING ON THE EDGE <<<

DUDEK

Wysłana - 02 kwietnia 2005 17:15    Edytuj Cytuj
Jak sie nie zjadło spala się po 20-25 minuatch. Więc 20 a 40 to jest jakaś różnica. Dla mnie to nie jest &quot;troche więcej&quot;

Specjalista -

wiadroman

Wysłana - 02 kwietnia 2005 17:41    Edytuj Cytuj
A moze oni biegaja dla przyjemnosci (tak wiem to przeciez niemozliwe) albo wyniku!

Run Forrest, run!

.lukasar

Wysłana - 02 kwietnia 2005 19:10    Edytuj Cytuj
Osobiscie bieganie na czczo mi nie przeszkadza, po okolo 1h zaczynam odczuwac zmeczenie takie ze musze cos zjesc... wiec to wcale nie jest takie straszne!

DUDEK

Wysłana - 02 kwietnia 2005 20:09    Edytuj Cytuj
Wiadro, no nie bardzo : &quot;Jak wazne jest nie jedzenie sniadania w bieganiu rano, majacym na celu spalenie tluszczu... &quot;

Lukasar jak ci słabo rano, to wypij mocną kawę przed bieganiem, najlepiej z 1 g tauryny

Specjalista -

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bieganie a sniadanie...

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.