Jak wazne jest nie jedzenie sniadania w bieganiu rano, majacym na celu spalenie tluszczu... czytajac posty radzicie biegac bez sniadania, ja z tym problemu miec raczej nie bede, ale bede biegal z kolezanka (wieskza motywacja do regularnosci i ona sie wlasnie zastanawia czy jak malo zje to jej to w czyms przeszkodzi, chociaz moim zdaniem to moze i jesc i nie biegac bo i tak dobrze wyglada ;p
dzieki, bedziemy brac sniadanie na stadion, jak milo, wieczerza na lonie natury ;p
Sog za pomoc, bo z dzialu trening wiem ze niewielu jest chetnych ktorzy pomagaja w odpowiedzi na ptania (choc czasem glupie :()
Zmieniony przez - .lukasar w dniu 2005-04-02 00:37:30
"Trening - najskuteczniejsza forma dopingu"
1112394979000
MARCEL536
Wysłana - 02 kwietnia 2005 10:30
Ja też niebyłem przekonany do biegania bez śniadania (jak biegałem po śniadaniu i dodatkowym odczekaniu jeszcze 2 godzin ponim to było super a jak ruszałem bez śniadania to było tak jakoś dziwnie)Ale potem wyczytałem gdzieś ,że nawet pierwszo ligowe zespoły piłkarskie w swoich treningach mają uwzględnione poranne biegi przed śniadaniowe i wtedy postanowiłem biegac cały czas przed posiłkiem i popewnym czasie organizm przywykł już dotego i było też spoko.
"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA" ================SFD FIGHT CLUB=============== "Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"
1112430640000
_Villemo_
Wysłana - 02 kwietnia 2005 12:52
a ja myśle, że to znowu kwestia organizmu. Osobiście nie mogę biegać na pusty żołądek. Wiadomo, że przed bieganiem sie nie można objadać, ale lekkie śniadanko jak najbardziej. A co do treningów różnych kadr to też jest zróżnicowane :) Jak byłam na obozie kadrowym z lekkiej atletyki to treningi mieliśmy po śniadaniu i po obiedzie.
śmierć w oczach >>> LIVING ON THE EDGE <<<
1112439130000
DUDEK
Wysłana - 02 kwietnia 2005 12:55
Jeżeli chcesz spalić tłuszcz to musisz biegać na czczo.
A moze oni biegaja dla przyjemnosci (tak wiem to przeciez niemozliwe) albo wyniku!
Run Forrest, run!
1112456466000
.lukasar
Wysłana - 02 kwietnia 2005 19:10
Osobiscie bieganie na czczo mi nie przeszkadza, po okolo 1h zaczynam odczuwac zmeczenie takie ze musze cos zjesc... wiec to wcale nie jest takie straszne!
"Trening - najskuteczniejsza forma dopingu"
1112461833000
DUDEK
Wysłana - 02 kwietnia 2005 20:09
Wiadro, no nie bardzo : "Jak wazne jest nie jedzenie sniadania w bieganiu rano, majacym na celu spalenie tluszczu... "
Lukasar jak ci słabo rano, to wypij mocną kawę przed bieganiem, najlepiej z 1 g tauryny