Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1352 razy
słowa kluczowe: bieg  metrow  metrow 
Autor

Bieg na 1000 metrow i 50 metrow

peter303

Wysłana - 31 maja 2009 23:03    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam pisze poniewaz prosilbym o rade. od jakis 2 tygodni biegam codziennie z samego rana lub wieczorem jade na rowerze na bierznie pierwsze co robie od 5-7 okrazen truchtem przy czym ostatnie kolo daje z siebie wszytsko odpoczywam i biegne 3-4 razy okolo 70 metrow na maxa pozniej znowu odpoczywam a nastepnie biegne tak jak na poczatku od 5-7 koloek. Mam 21 lat 185cm i 73kg wagi i uwazam mocne nogi. Przejdzmy do rzeczy moim celem jest osiagniecie czasu ponizej 3 minuty na dysatnsie 1000 metrow i jak najkrotszego czasu na 50 metrow. Pytanie brzmi czy jest to dobry trening czy nie za czesto i czy dobrze, dzisiaj troche lydki mnie bolaly ale rozciagalem meisnie wiec mam nadzieje ze jutro przejdzie. Ogolnie uwazam ze wczesniej prowadzilem dosyc aktywne zycie oprocz nadmiernego picia alkoholu i palenia. Uprawialem i uprawiam mase sportow amatorsko pilka nozna kosz osiedlowy snowboard basen rower itp Od 3 tygodni nie pale niczego w moich plucach nie bylo zadnego dymu choc od 6 lat intensywnie palilem. Zalezy mi na tym bardzo bo chce sie dostac do skzoly nie mierzylem czasu ale rok temu nie trenowalem i palilem i mialem czas 3.20 na 1000. Najwieksza uwage chcialbym zwrocic na bieg na 50 metrow jak sie do niego przygotowac zeby byl jak najlepszy czas kupilem nawet buty z kolcami na bierznie. Jakas dieta? duzo jem ostatnio bo nie pale. Bede bardzo wdzieczny za wsyztskie uwagi i wskazowki i przepraszam jesli cos nie tak napsialem i prosze o wyrozumialosc zadko mialem kontakt z forum.

trening czyni mistrza

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 31 maja 2009 23:05 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

peter303

Wysłana - 31 maja 2009 23:05    Edytuj Cytuj
P.S zostal mi jeszce okragly miesiac ile dni przed egzaminami powinieniem zaprzestac trening ??

trening czyni mistrza

adriano14

Wysłana - 31 maja 2009 23:31    Edytuj Cytuj
treningi tak zaprzestań tydzień przed egzaminam radził bym ci kupić jakaś odżywkę energetyzującą np nox pump saszetka kosztuje 7 zł jedna saszetka wystarczy przed egzaminem lub treningiem

[][][]------[][][]

Hulaszusza

Wysłana - 01 czerwca 2009 00:28    Edytuj Cytuj
Będziesz startował w Krk?

peter303

Wysłana - 01 czerwca 2009 01:26    Edytuj Cytuj
tak juz 3 raz ale w tym roku przylozylem wszelakich staran w porownaniu do poprzednich lat a Ty ? :>

trening czyni mistrza

Hulaszusza

Wysłana - 01 czerwca 2009 09:27    Edytuj Cytuj
Ja też krk, ale pierwszy raz to do zobaczenia

peter303

Wysłana - 01 czerwca 2009 17:48    Edytuj Cytuj
ok do zobaczenia a powie mi ktos jak mam trenowac i co robic zeby przebiec jak najszybciej 50 metrow ? jakies wsakzowki ? pomozcie prosze bo to dla mnie wazne

trening czyni mistrza

Meta rulez

Wysłana - 02 czerwca 2009 15:42    Edytuj Cytuj
adriano 14-ten nox pump ma mu dac pobudzenia przed egzaminem ??

Hulaszusza

Wysłana - 02 lipca 2009 13:13    Edytuj Cytuj
I jak Peter dostałeś się?

peter303

Wysłana - 03 lipca 2009 12:41    Edytuj Cytuj
tak, numer startowy 668 22 miejsce a Ty ?

trening czyni mistrza

Hulaszusza

Wysłana - 03 lipca 2009 14:32    Edytuj Cytuj
Haha biegałes ze mną chyba cie kojaze. Ja numer 659 3 miejsce.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bieg na 1000 metrow i 50 metrow

Strony:  pierwsza  2    ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.