Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 106 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Fitness
Bieżnia do 5kzł 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: bieżnia kzł
Autor "Bieżnia do 5kzł"   

Rpetryko
 Wysłana - 19 styczeń 2010 16:52        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam! Pytanie kieruję do ludzi obeznanych w sprzęcie fitness. Chcę kupić bieżnię, ale kompletnie jestem nie w temacie. Przeznaczyłem na ten cel 5 000zł (z małym haczykiem może być). Myślę, że taka kwota uchroni przed "szajsem", ale zdaję sobie sprawę, że nie jest to klasa profi. Czego oczekuję ? W sumie to tego, żeby była bezawaryjna i podziałała parę lat. Nie raz skorzysta z niej również i osoba 100kg plus, więc żeby dawała radę :) Jakie firmy polecacie ?? York, Kettler ? Widziałem, że i Reebok coś tam produkuje, ale kompletnie nie wiem jak z jakością ? Mile widziane linki ;)

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bieżnia do 5kzł

<< Bieganie a masa miesniowa. / Jak długo może trwać powrót do formy? >>

Podobne: Orbitrek czy bieżnia | Jaka bieżnia do domu? | co jest efektywniejsze spining czy bieżnia? | Co myślicie o tych bieżniach??? | najtańsza bieżnia-doradzcie prosze | Steper czy bieżnia

Warto przeczytać: kurze chrzastki | aakg\ | chrzastki drobiowe stawy | testa boost | przysiad dkrzynia | warzywa na parze | rzelba nasze zdjecia | kazda kieszen k3ho | prawiidlowe wymiary | hst jest to | oliw* | jedzenie na parze | cm 1200 | jablczan kreatyny | przyklad hst | hi tec mega bcaa | hi tec bcaa | degradacja | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL