Mam pytanie jak najlepiej trenowac te partie, poki co rozpisalem sobie ze bede robil klatke + triceps, w kolejny dzien plecy + biceps. Czy takie polaczenie jest dobre czy nie. A moze biceps + triceps?? Jakie polaczenie jest najlepsze na szybki przyrost??
Chcesz by urosło ci ramie, zastosuj ten plan http://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=33383, jeśli jesteś zaawansowany, jeśli nie zrób mniejszą ilość powtórzeń, by niwprzetrenować swoich mieśni ramion !!
" siłą i mięśniami niezdziałesz wszystkiego , a siłą woli TAK "
" siłą i mięśniami niezdziałasz wszystkiego , a siłą woli TAK "
1074506296000
cegla16
Wysłana - 19 stycznia 2004 11:16
ringo83 najpierw napisz cos o sobie...ponizej wkleje formularz, puki co nie rob tego planu co ci podal Mah... raz ze napewno 3 cm w miesiac ci nie pujda... to mozesz sie jeszcze przetrenowac... więc wyplenij formularz i zobaczymy co da sie zrobic... 1.Ile czasu już trenujesz-czy robisz to systematycznie-jeśli tak-to ile czasu. Jeśli nie-to opisz jakie odstępy i jakie okresy treningów? 2.Jak trenowałeś ostatnio:3-6 miesiecy-konkretny plan treningowy zawierający: -rozkład tygodniowy treningów(z podziałem na grupy mięśniowe), -ćwiczenia, serie, powtórzenia, procentowe cięzary, długość przerw pomiędzy seriami jaką stosowałeś, -jakie efekty przyniósł ten trening-konkretnie:masa, tłuszczyk, rzeźba, wytrzymałość, siła, zmęczenie, spadek wagi, itd.??? 3.Opisz konkretnie swoje cele-co chcesz osiągnąć: siłę, masę, wytrzymałość, rzeźbę...??? 4.Podaj swoje możliwości czasowe i sprzętowe. 5.Podaj przeciwwskazania medyczne o ile takie są.
"Gestorben dauer das ist gut"
"Gestorben dauer das ist gut"
1074507395000
SFD
Wysłana - 19 stycznia 2004 12:10
Czyli polecacie superserie... Zastosuje sie do waszych sugestii, nie jestem bardzo zaawansowany ale mam juz jakis staz, mysle ze sie nie przetrenuje, bede stosowal odp ciezary. Czyli biceps+triceps, zostaja mi jeszcze bary,klatka,plecy, nogi sobie narazie odpuszczam a brzuch wcisne gdziekolwiek. Jak polaczyc reszte zeby bylo dobrze, dodam ze narazie cwicze w domu wiec bede mial problem z roznymi maszynami
stary,,, zaden nawet najlepszy kulturysta ci nie pomoze.. a do tych rad co ci tutaj ludzie zapodaja tzn nie bierz ich doslownie do siebie... pisza ze masz robic tyle i tyle seri ,, takie i takie cwiczenia.. stary chodzi oto zeby roslo a jak nawet nie cwicysz bica i trica a rosnie ci to nie cwicz go dalej hehe nie no zartuje tylko chodzi oto ze kazdy jest inny i na kazdego wszystko innaczej dziala ,, kombinuj probuj robic np klata bic a z plecami trica a jak nie ebdzie dawalo to efektow to znow inaczej kombinuj.. az w pewnym momencie ,, bedziesz wiedzial jakie cwiczenia ci dobrze pomuja lapki ,jakie polaczenia cwiczen daja ci najlepsze efekty i jedziesz.. (wszystkie tutaj wiadomosci ktore sa podawane sa uniwersalne)Moim zdaniem Najlepsze polaczenie to Bic i Klata....Ale to jest tylko moje zdanie na to cale zamiesanie.:D Pozdro ..:D
1074809895000
Kaloryfer
Wysłana - 23 stycznia 2004 12:15
te propozycje które podałeś sa dobre.Biceps praktycznie mozna trenować przy każdej większej grupie mięśniowej ale takze z tricepsem