Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Bialko , gainer , aminokwasy

KOTC

Wysłana - 06 lutego 2010 23:11    Edytuj  Cytuj
Aminokwasy, do tego brane po 2 tabletki to bardzo słaby pomysł-lepiej zaoszczędzić i kupić coś innego, po co gainer i białko? Jesz coś w ogóle oprócz prochu?

[][][]--140kg--[][][]
Specjalista -

Rafeo

Wysłana - 06 lutego 2010 23:34    Edytuj Cytuj
Gainer i bialko aby zdobyc pare kilo. I zadnych prochow poza kreta nie jadlem od dawna.

Dymek00

Wysłana - 07 lutego 2010 09:32    Edytuj Cytuj
Chodzi o to czy masz w diecie duze braki ze musisz kupowac bialko i gainer.

~Pomogłem?Nie zapomnij dac SOG'a.

Branch

Wysłana - 07 lutego 2010 10:02    Edytuj Cytuj
Rafeo jek walniesz jedna porcje mutanta na raz to jestes dla mnie juz kozak...1/2 porcji mozna brać ale pelna porcja to juz prawdziwy "hardkor"...vtafit ok. jest bialkiem dobrym i tanim,aminokwasy bym na twoim miejscu odpuscił...jesli chcesz złapac mase to zainwestuj w tłuszcze(olej lniany)

Rafeo

Wysłana - 07 lutego 2010 14:23    Edytuj Cytuj
To odpuszcze te aminokwasy , ale BCAA zamiast nich narazie nie kupie,drogo wychodza.

A w diecie mam braki napewno - nie jest ona profesjonalna, jedynie staram sie ja uzupelniac.

Zapotrzebowanie na czysto to 1650kcal dziennie + dodatek na mase 700kcal = 2350kcal/dziennie .
Bialko 2,2g/kg
wegle 6g/kg
tluszcze 1g/kilogram

Ogolnie to jem to co mam zrobi (Sniadanie,obiad,kolacje) I dodatkowo miedzy sniadaniem na obiadem zjadam np jajecznice z 4jajek lub wypijam litr mleka . A miedzy obiadem a kolacja zjadam kostke twarogu (250g tlustego) . Dodatkowo rano pije 30g oliwy z oliwek .

Gainer bralbym dodatkowo miedzy posilkami (miedzy sniadaniem i obiadem i obiadem a kolacja), zeby byla chociaz namiastka tej diety . 140g bialka dziennie napewno dostarczam, ale raczej gorzej z weglami,bo cos nie tyje

Rafeo

Wysłana - 08 lutego 2010 17:52    Edytuj Cytuj
Ostatnie pytanie ; czy moge na noc bialko miksowac z oliwa ? W celu wolniejszego wchlaniania? Czy lepiej pic samo bialko?

Dymek00

Wysłana - 08 lutego 2010 17:56    Edytuj Cytuj
Mozesz ale sam olej Ci jest trudno wypic?:p

Danieloo

Wysłana - 08 lutego 2010 18:05    Edytuj Cytuj
wypij białko i wypij oliwe jak nie dajesz rady , to wymieszaj razem i wypij.

Zmieniony przez - Danieloo w dniu 2010-02-08 18:09:07
Znawca -

Rafeo

Wysłana - 08 lutego 2010 18:28    Edytuj Cytuj
Nie mam problemu z wypiciem samej oliwy. A z bialkiem chcialem zmieszac w celu dluzszego wchlaniania na noc. Moge pic i osobno :p

Dymek00

Wysłana - 08 lutego 2010 19:00    Edytuj Cytuj
Czy wypijesz razem czy nie i tak sie bedzie dluzej wchlaniac.

Odpowiedzi jest na 3 strony.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bialko , gainer , aminokwasy

Strony:  pierwsza  1  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.