Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 2926 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
Białe kropki na ustach 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: białe kropki ustach
Autor "Białe kropki na ustach"   

Froger25
 Wysłana - 26 lipiec 2009 18:45        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam. Od jakiegoś czasu mniej więcej pół roku-rok mam białe krostki na ustach. Nie wiem co to jest i jak z tym walczyć, wygląda to śmiesznie. Mam 16 lat więc dojrzewam, czym to może być spowodowane i jak z tym walczyć. Wydaje mi się, że jest tam jakiś płyn może ropa, bo jedno wycisnołem, przy tym mam napuchniętą troche ale to ledwo widocznie górną wargę gdzie skupia się najwięcej owych kropek. Z góry dziękuję za pomoc. W internecie dużo nie znalazłem jedynie, żeby smarować tribiotickiem lub bambino czy jakoś tak, ale to nie działa.

Zmieniony przez - Froger25 w dniu 2009-07-26 18:47:45

przyznaj SOG'a

MaximusRex
 Wysłana - 26 lipiec 2009 22:44      [zgłoszenie]

W okresie dojrzewania ze skora dzieja sie rozne dziwne rzeczy...
Polecam duzo sportu + higiena czyli czeste mycie mydlem.
Na problemy skorne czesto pomaga sauna - pozbywamy sie toksyn zgromadzonych pod skora, oczyszczamy pory, pozbywamy sie nadmiaru tluszczu podskornego, niweluje objawy tradziku...
Pozatym warto pojsc do dermatologa, pewnie znajdzie na to jakas masc. Z dugiej strony przypominam sobie kumpla ze szkoly sredniej, smarowal sie caly czas masciami a i tak to nic nie dawalo. Jedno co jest pocieszajace - to z czasem przejdzie...

___NO_PAIN_-_NO_GAIN______________
Dziennik odchudzania
i fotki z postepow w redukcji: [http://www.sfd.pl/Blog%2FDziennik_odchudzanie_-_jak_zrzucic_30kg_w_rok-t521970-s23.html]
Akt. Foty - s.53

przyznaj SOG'a

Froger25
 Wysłana - 27 lipiec 2009 12:11      [zgłoszenie]

mam nadzieje ze z czasem przejdzie, dzieki ;]

przyznaj SOG'a

karol1920
 Wysłana - 31 lipiec 2009 01:55       [zgłoszenie]

Też to mam, tylko z daleka to jest nie widoczne i myślę że to jest dojrzewanie...

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Białe kropki na ustach

<< Najlepszy i najtrwalszy żel do włosów / Pachy >>

Podobne: sposób na białe zęby ??? | chcę mieć białe włosy | White Smile - nabijanie ludzi czy sposób na białe zęby... | sucho w ustach | Węgiel drzewny na białe zęby? | Brązowe kropki na twarzy

Warto przeczytać: dziewczyna fotki | 2x klatka | trenik na 3 dni | trening na 3dni | super jump | silownia w darlowie | saw palme | kupie psp | konkurs dla poczatkujacych kulturystów | ekstrakt z pokrzywy | konkurs dla poczatkujacyh kulturystów | enthante dzialanie | colin farrell | brokuly# | klata - garelia zdjec | atp nutrition amino protein 70% t | nutrition amino protein 70% t | atls cwiczen | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL