Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Białoruś...Muay Thai...Holandia ...Co wybrać

Fighter777

Wysłana - 23 października 2008 18:56    Edytuj Cytuj

Przeniesiony przez Marcin_VB z działu 'Uderzane'.

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Czesc wszystkim jestem nowy na tym forum Zajmuje sie sportami walki ze 4 latka aktualnie przebywaz za granicą bo zbieram na pewien wyjazd Chce trenowac w najlepszych klubach na świecie jesli chodzi o tajski boks i mam że tak powiem do wyboru...W Holandii Mejiro Gym a na Białoruśi Chinuk Gym który z tych klubów byście mi polecili i dlaczego????? dzieki z góry

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 października 2008 19:30 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Lady M www.fight24.pl

Wysłana - 23 października 2008 19:30    Edytuj Cytuj
Holandia to europejska kolebka muay thai, więc ja bym sie bardziej skłaniała w tą stronę
a ktoś znańszy ćwiczy w tym klubie, który masz na oku?

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

mój dziennik: [http://www.sfd.pl/-t621203-s191.html#post10]

Fighter777

Wysłana - 23 października 2008 20:05    Edytuj Cytuj
W holandii w tym klubie cwiczy mój dobry kolega i było by łatwiej... Ale znowu bardziej przemawia do mnie Chinuk kiedys cwiczył tam Alexey Ignashow teraz np Zabit Samedov i jak sie dowiedziałem z innego forum białoruś w tym roku zdobyła druzynowe mistrzostwo swiata wyprzedzając tajów i rosjan i to tez dało mi do myslenia Ale jak myslicie te kluby zaliczają sie do najlepszych na świecie?? Z Anglii wracam za 3 tyg i od razu chciałbym gdzieś...jechac Czekam na dalsze odpowiedzi

Sephriot

Wysłana - 23 października 2008 20:18    Edytuj Cytuj
Cześć Fighter 777.Ja polecam Mejiro Gym choć drogi biznes 80 euro za miecha + coś tam jeszcze trzeba dopłacić.Btw mam jeszcze kilka pytań do Ciebie w jakim wieku jesteś?I czy w Holandii zamierzasz pracować. Sam osobiście myślę o takim wyjezdzie ale bym musiał tam pracy szukać,mieszkania itp może w wakacje tam przyjadę jak wszystko dobrze się ułoży:)

No Pain-No Gain

shoo

Wysłana - 23 października 2008 20:58    Edytuj Cytuj
Białoruś bym odradzała, oni tam mają "swoją" politykę i raczej szkolą "swoich", ale być może to kwestia dojścia do odpowiednich osób.

www.gymnazion.pl

Fighter777

Wysłana - 23 października 2008 21:06    Edytuj Cytuj
Sephriot jak juz bym wybrał holandie to oczywiscie ze tez bym pracował Wiek 23 lata Ale wolałbym Białoruś Napiszcie mi cos o Chinuku bo o Mejiro troche wiem

Thai-Mati

Wysłana - 23 października 2008 21:06    Edytuj Cytuj
Masz dwie świetne perspektywy...sam niewiem co bym wybrał.Z Mejiro Gym wywodzi się Peter Aearts więc to samo mówi za siebie.Natomiast białorusinów charakteryzuje to,że największą uwage przywiązują do klinczu-kolana i łokcie.Jeśli miałbym coś w poprawić w mojej technice to właśnie walke w klinczu i bym wybrał Chinuk Gym

How much can you know about yourself if you've never been in a fight?

Fighter777

Wysłana - 23 października 2008 21:18    Edytuj Cytuj
Thai-Mati a twoim zdanien ten klub (Chinuk) zalicza sie do najlepszych?? Chce to wiedziec bo przeznacze na treningi kilka tys (min 3) Tak wiem o tym że Peter Aerts wywodzi sie z Mejiro

Mirek.M

Wysłana - 23 października 2008 21:25    Edytuj Cytuj
Mejiro to jeden z najlepszych klubow w holandii.Z tego klubu pochodza tez tacy zawodnicy jak Remy Bonjaski, czy legendarny Rob Kaman.

www.mejirogym.nl

Zmieniony przez - Mirek.M w dniu 2008-10-23 21:27:13

Mirek.M Proud NRA Life Member
www.nra.org www.nraila.org

Thai-Mati

Wysłana - 23 października 2008 21:36    Edytuj Cytuj
Tak Chinuk Gym jest jednym z najlepszych klubów w Europie

How much can you know about yourself if you've never been in a fight?

Fighter777

Wysłana - 23 października 2008 21:37    Edytuj Cytuj
A wy mi ciągle o tej Holandii A to przeciez Białorus (pisałem to chyba 2 razy wrrr) od kilku lat zdobywa pierwsze miejsce druzynowo na mistrzostwach świata muay thai wyprzedzają tajów i rosjan to chyba swiadczy o tym gdzie jest najwyzszy poziom muay thai Holandia jest niekwestionowanym liderem jezeli chodzi o kickboxing lov kick przyznacie mi racje z tym co napisałem??

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Białoruś...Muay Thai...Holandia ...Co wybrać

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.