Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Białko ostrowia a depresja??

marol_3

Wysłana - 21 stycznia 2010 15:14    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Czytam to forum od lat i czerpie z niego ile się da.

Mam pytanie i nie wiem czy ktoś będzie wiedział, bo przeszukałem forum i internet i odpowiedzi nie znalazłem.Ale do rzeczy.
Cierpię na depresje i nerwicę od ponad 2 lat i po bezskutecznych poszukiwaniach leku prawdopodobnie znalazłem odpowiedni jest to WELLBUTRIN który wychwytuje zwrotnie dopamine, czyli uzupełnia jej braki w mózgu. Biorę ten lek od jakiś 3 miesięcy i jest o niebo lepiej niż było(a było już fatalnie) może nie idealnie, ale do przeżycia.
I tak, jakieś 2 miesiące temu zapisałem się na siłownie, wcześniej też ćwiczyłem ale przez chorobę nie bardzo się dało.
Generalnie ćwiczę na masę, dietę sobie ułożyłem wszystko ładnie szło, kg szły w górę , obwody też, ale chciałem uzupełnić dietę i kupiłem białko ostrowi. Jakieś dwa razy dziennie biorę między posiłkami.
I teraz mój problem, od kiedy zacząłem brać to białko to czuje się jakby gorzej, tzn. już po pierwszym dniu na drugi dzień mnie trzęsło jakby nerwowo, później cały jakiś taki nieprzytomny chodziłem,a teraz czuje dziś się jakoś tak depresyjnie( aż się przestraszyłem dziś).
I teraz moje pytanie czy to może mieć związek z tym białkiem czy to osobna sprawa mojej choroby, bo już sam nie wiem czy odstawić to białko na jakiś czas czy jak.
Wiem że się rozpisałem, ale będę mega wdzięczny jeśli ktoś coś poradzi

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 stycznia 2010 15:24 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mateusz-gr

Wysłana - 21 stycznia 2010 15:24    Edytuj Cytuj
białko nic do tego nie ma kolego.

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 21 stycznia 2010 15:31    Edytuj Cytuj
ja po ostrowi też miałbym depresję,czkając aż piana opadnie ,nie wspomnę o walorach smakowych
a tak poważnie to nie ma to nic wspólnego

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Specjalista -

marol_3

Wysłana - 21 stycznia 2010 15:32    Edytuj Cytuj
No niby nie. Mi też się wydaje to nielogiczne, ale właśnie od kiedy zacząłem je brać to się gorzej zacząłem czuć, może coś jakiś inny składnik w nim mi szkodzi.

marol_3

Wysłana - 21 stycznia 2010 15:36    Edytuj Cytuj
No z tym smakiem i pianą jest masakra, ale idzie się przyzwyczaić, razem z kakao nieźle wchodzi:D.

djfafa

Wysłana - 22 stycznia 2010 18:33    Edytuj Cytuj
Wkręcasz sobie. Można wszystko o Ostrowi napisać ale że powoduje depresję to już chyba zbyt daleko idąca konkluzja

Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)

Mariusz_1979 KFD_Team

Wysłana - 22 stycznia 2010 18:37    Edytuj Cytuj
może przetrenowałeś organizm, a zmęczony człowiek jest bardziej nerwowy
wiem po sobie, że jak jestem zmęczony to inaczej różne rzeczy odbieram
może w podświadomości Ci coś siedzi, może ktoś coś na siłce Ci głupiego powiedział i za bardzo to do siebie bierzesz?

GET RICH OR DIE TRYING!

marol_3

Wysłana - 22 stycznia 2010 21:59    Edytuj Cytuj
Nie to nie o to chodzi. Ja czułem jak wziąłem w pierwszy dzień białko na wieczór to na drugi dzień mnie trzęsło. Ale to może nie białko, ale odstawiłem na kilka dni i zobaczę jak będzie.

Mariusz_1979 KFD_Team

Wysłana - 23 stycznia 2010 03:13    Edytuj Cytuj
może podrażnia Ci żołądek i to tak na Ciebie działa

GET RICH OR DIE TRYING!

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Białko ostrowia a depresja??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.