Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 290 razy
słowa kluczowe: białko  hmmm 
Autor

Białko ?hmmm

Meta rulez

Wysłana - 21 stycznia 2010 14:54    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam:) Chcialem opisać mój stan po tygodniowym stosowaniu biała serwatkowego w ilości:
D T 3 razy dziennie po 30 do 40 g
D NT 2 w takiej samej ilości.
O co konretnie chodzi:
Zmniejszyłem drastycznie węglowodany i stosuję więcej białka,teraz to białko jest moim głównym składnikiem w pożywieniu.Dlatego tak bo po węglowodanach bardzo mnie wodą naciąga i wyglądam jak opuchnięty a po białku pięknie wszystko mnie wyszczupla sylwetka wygląda łądnie nie napomowana!!
O co się rozchodzi ? A o to że od wczoraj nie mam ochoty na jedzenie,czuje się senny,spałbym cały dzień,i co najgrosze boli mnie po prawej stronie pod rzebrami w dole nie wiem czy to wątroba czy woreczek żółciowy ale czuje się kiczowo.:(
Tutaj także chciałbym zamiescic moj post ponieważ oczekuje fachowej odpowiedzi!Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 stycznia 2010 19:42 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

fiflun

Wysłana - 21 stycznia 2010 19:42    Edytuj Cytuj
Przedawkowałeś białko ; D

djfafa

Wysłana - 22 stycznia 2010 18:25    Edytuj Cytuj
Senny się możesz czuć bo organizmowi brakuje wegli. Ile wychodzi u Ciebie białka na 1 kg masy ciała?

Życie jest za krótkie aby brać ciągle te same suplementy :)

Meta rulez

Wysłana - 22 stycznia 2010 23:10    Edytuj Cytuj
Pewnie masz racje bo fakt czułem sie jak zombie a jak zacząłem jeśc tak jak wcześniej czyli moje ulubione dania z węglowodanami odrazu się lepiej poczułem.Co do białka to stosowałem 2,2g na kg masy ciała.Jak widać wielkośc białek nie jest przerażająco wielka....ale stosunek ww do białek był stanowczo za mały,teraz to koryguje.pzdr

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.