Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Białko - zródło za free!!!!!

narkopril

Wysłana - 13 lipca 2005 21:23    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
Czy mozna białko czerpać GŁÓWNIE z jajek. Np. wpierdzielać ok 12. Tak zeby zapotrzebownie na białko było ok.Reszte uzupelnie z innych produktów. Bo jajka mam za free. I moze tak tanim kosztem sie zywić

---===SFD FIGHT CLUB===---

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 lipca 2005 21:26 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Rothen

Wysłana - 13 lipca 2005 21:26    Edytuj Cytuj
możesz...jeśli nie masz żadnego uczulenia na jajka mozesz...ja jadłem swego czasu 8 dziennie i wszystko jest okej....przynajmiej urozmaicaj sobie...raz na twardo , raz na miękko , raz jajówa , sadzone...i czasami kup coś innego...

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -

kazr1990

Wysłana - 13 lipca 2005 21:30    Edytuj Cytuj
według mnie stanowczo nie w tych pogłoskach o tym że bedziesz pużniej bez płodny musi cos być a zreseztą szamać tak bez przerywy jajka niech wypowiedzą się inni ale nie sadze że usłyszysz odpowiedz tak pewnie jedz smiało

Rothen

Wysłana - 13 lipca 2005 21:38    Edytuj Cytuj
bezpłodny od jajek ?? weź się nie ośmieszaj.....gdyby tak było to połowa populacji była by bezpłodna

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Ekspert -

kazr1990

Wysłana - 13 lipca 2005 21:43    Edytuj Cytuj
o jezu ale się ośmieszyłem schowam się zaraz pod kanape według mnie jakaś prawda w tym jest a zresztą olać może i masz racje

Charon ZASŁUŻONY

Wysłana - 13 lipca 2005 21:43    Edytuj Cytuj
Zdarzaly sie osoby, ktore jadly wiecej ale jak zawsze zaleca sie umiar, 12 to juz jest troche duzo ale po pewnym czasie i tak sie przejedza. Jezeli masz za darmo, to czesc zoltek mozesz wyrzucac.

Beatus, qui prodest, quibus potest
Ekspert -

kazr1990

Wysłana - 13 lipca 2005 21:59    Edytuj Cytuj
a jak to jest z bez płodnością charon to prawda czy kolejne kłamstwo

outsidee

Wysłana - 13 lipca 2005 22:34    Edytuj Cytuj
zgadzam sie z kzr1 , jajka przyczyniają się do bezplodnosci , ale wszystko wychodzi po czasie.

Specjalista -

kazr1990

Wysłana - 13 lipca 2005 22:38    Edytuj Cytuj
no własnie Rothen 3:1 chyba przegrałeś ten mecz a następnym razem jak juz kogoś wyśmiewasz to się zastanów albo w ogóle nic nie mów

outsidee

Wysłana - 13 lipca 2005 22:42    Edytuj Cytuj
sorry za pomyłke w niku

Specjalista -

buby77

Wysłana - 13 lipca 2005 22:48    Edytuj Cytuj
ja tam nie wierze w szkodliwosc jaj ale 12 to przesada lekka 4 do 8 dziennie styka
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 7 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Białko - zródło za free!!!!!

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.