Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Białko , Carbo , AAKG

Wolf-

Wysłana - 07 września 2009 22:24    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Siema mam problem.
Kupilem 2kg wpc ostrowi , carbo olimpa i aakg treca. Tzn wiadomo ze do braków w diecie , ale chodzi mi o cos innego. Mianowicie białeczko zawsze na noc i po trenigu , carbo przed i po trenigu . Aakg 30min przed trenigiem i po trenigu . Tyle ze aakg ma byc na pusty zoladek . A jak chce wziasc to 30min przed trenigiem z carbem to czy to zdazy sie przyjac?... To samo po trenigu co mam wziasc aakg carbo i zapic bialkiem to ze sie obsram na kiblu to nic , ale czy to zda egzamin . Prosze zeby ktos , kto mial takie dylematy opisal jak to dawkowac zeby bylo ok ;).

MSR

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 września 2009 22:34 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

chucknoris

Wysłana - 07 września 2009 22:34    Edytuj Cytuj
carbo tylko po treningu aakg tylko przed treningiem. A z wchłanialnością nie bój sie zdązy się wchłonąć
Specjalista -

Wolf-

Wysłana - 07 września 2009 22:35    Edytuj Cytuj

na opakowaniu pisza ze 2x 4 tabsy , to co mam za***ac 8tabsow przed trenigiem xD? skoro dawkowac w jeden dawce .. ;p

MSR

Mihupaw

Wysłana - 07 września 2009 22:36    Edytuj Cytuj
tak jak pisałeś białko według braków w diecie, jeżeli chodzi o AAKG to 4-5 kaps przed trenem możesz wypić razem z carbo, ok 40-60 min przed (po trenie moim zdaniem zbędne), po treningu zadbaj o uzupełnienie glikogenu, możesz wpc połączyć z carbo, lub wypić carbo a za chwilę białko

żeby rosnąć to trza umić;)
Znawca -

wolf9

Wysłana - 07 września 2009 22:45    Edytuj Cytuj
dawki jak kazdy woliale ja bym tak to zesmazyl
wpc 40min + carbo pt
aakg 30 min pt
na trening mozesz sobie isotoni zrobic ale to od gustow zalezy i intensywnosci itp blablabla
po t carbo i bialko
i nie buj sie nie osmalisz muszli spokojnie pozdro

I'll Show You How Great I AM!!!!

faftaq

Wysłana - 07 września 2009 22:50    Edytuj Cytuj
zawsze na noc i po trenigu - nie koniecznie
carbo przed i po trenigu - nie koniecznie

aakg 3 - 6g 30 min przed treningiem. po treningu 2 - 3g opcjonalnie.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

Wolf-

Wysłana - 07 września 2009 23:06    Edytuj Cytuj
wpc połączyć z carbo <- to by było cięzkie do wszamania :D a raczej wypicia. Opcja z najpier carbo potem wpc bardziej mi odpowiada. Ogolem dzieki panowie kazdy dal cos od siebie i juz wiem jak to zmontowac ;) . DZIEKOWA

MSR

faftaq

Wysłana - 07 września 2009 23:10    Edytuj Cytuj
nie msuisz mieszac w szejkerze - mozesz wypic jedno po drugim.

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Białko , Carbo , AAKG

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.