No właśnie co robić, żeby mieć białe zęby, oczywiście oprócz ich mycia Możecie polecić mi jakąś pastę wybielającą, która działa? Chciałbym mieć zęby jak perełki Ale nie umiem ich tak super wybielić Chciałem kupić te paski Whit streaps, czy jak to tam się zwie, ale to ponad 50 zł Macie może jakiś sposób na to?
juz tylko 50zl? ostatnio bylo 140 jesli tak to chyba sobie zafunduje kuracje
btw - mycie zebow po kazdym posilku przynosi efekty.. jednak musze cie zmartwic - kolor zębów to rowniez sprawa osobnicza - jedni mają idealnie biale zęby, inni niezaleznie od srodkow, będą mieli zżółknięte.
zresztą, temat byl juz pare razy poruszany, poszukaj w archiwum
Pozdrawiam, Dezir - moderator działu "Fitness" ---------------------------------------------- "Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness" ---------------------------------------------- >> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Ekspert -
1070708311000
Roni_IFK
Wysłana - 06 grudnia 2003 12:07
Szukałem, nic nie znalazłem, a ja normalnie myjąc dochodzę do takij słabej bieli, a ja chce mieć uśmiech po którym laski mdleją Mam zdrowe, fajne, proste, prawie białe ząbki, ale chce mieć SUPER BIEL
a konsultowales sie z dentystą? nikt lepiej niz on ci nie poradzi
Pozdrawiam, Dezir - moderator działu "Fitness" ---------------------------------------------- "Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness" ---------------------------------------------- >> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Ekspert -
1070709345000
Roni_IFK
Wysłana - 06 grudnia 2003 12:24
eeeeeeeeeeee no raczej nie, ale co on może mi powiedzieć?
dentysta najlepiej bedzie wiedzial...paski o ktorych wspominales nie sluza do wybielania,tylko przeciwdzialaja osadzaniu sie wszelkich osadow na zebach...wybielanie to calkiem inna sprawa..
bardzo leniwy 5xl
>>>unreal definition<<<
1070710431000
Roni_IFK
Wysłana - 06 grudnia 2003 12:50
a wy maciemoże jakieś doświadczenia z wybielaniem, albo czymś???
co ci powie dentysta? chyba nie ma wiekszego eksperta od zębów niz on, prawda?
Ekspert -
1070724491000
Roni_IFK
Wysłana - 06 grudnia 2003 18:36
Do dentysty i tak muszę iść, a tą pastę to kupiłeś w aptece, czy gdzie?