Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 11349 razy
słowa kluczowe: białe  kropki  ustach 
Autor

Białe kropki na ustach

Froger25

Wysłana - 26 lipca 2009 18:45    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Od jakiegoś czasu mniej więcej pół roku-rok mam białe krostki na ustach. Nie wiem co to jest i jak z tym walczyć, wygląda to śmiesznie. Mam 16 lat więc dojrzewam, czym to może być spowodowane i jak z tym walczyć. Wydaje mi się, że jest tam jakiś płyn może ropa, bo jedno wycisnołem, przy tym mam napuchniętą troche ale to ledwo widocznie górną wargę gdzie skupia się najwięcej owych kropek. Z góry dziękuję za pomoc. W internecie dużo nie znalazłem jedynie, żeby smarować tribiotickiem lub bambino czy jakoś tak, ale to nie działa.

Zmieniony przez - Froger25 w dniu 2009-07-26 18:47:45

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 lipca 2009 22:44 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Dymatize - Elite Whey Protein

CENA: 169.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MaximusRex

Wysłana - 26 lipca 2009 22:44    Edytuj Cytuj
W okresie dojrzewania ze skora dzieja sie rozne dziwne rzeczy...
Polecam duzo sportu + higiena czyli czeste mycie mydlem.
Na problemy skorne czesto pomaga sauna - pozbywamy sie toksyn zgromadzonych pod skora, oczyszczamy pory, pozbywamy sie nadmiaru tluszczu podskornego, niweluje objawy tradziku...
Pozatym warto pojsc do dermatologa, pewnie znajdzie na to jakas masc. Z dugiej strony przypominam sobie kumpla ze szkoly sredniej, smarowal sie caly czas masciami a i tak to nic nie dawalo. Jedno co jest pocieszajace - to z czasem przejdzie...

___WYTRWALOSC_-_TO_PODSTAWA___SUKCESU_________
Dziennik odchudzania
i fotki z postepow w redukcji: [http://www.sfd.pl/Blog%2FDziennik_odchudzanie__jak_zrzucic_30kg_w_rok-t521970-s75.html]
Foty - s.23, s.53, Podsumowanie s.75

Froger25

Wysłana - 27 lipca 2009 12:11    Edytuj Cytuj
mam nadzieje ze z czasem przejdzie, dzieki ;]

karol1920

Wysłana - 31 lipca 2009 01:55    Edytuj Cytuj
Też to mam, tylko z daleka to jest nie widoczne i myślę że to jest dojrzewanie...

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Białe kropki na ustach

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.