Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 6464 razy
słowa kluczowe: białko  proszku 
Autor

Białko w proszku

Kade

Wysłana - 26 sierpnia 2002 17:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Dlaczego białko znajdujące się w produkcie "Mleko w proszku odtłuszczone" w ilości ponad 36% jest tak niezdrowe, że pomijane w diecie sportowca?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 sierpnia 2002 17:34 
W większości przypadków polecamy:

Trec - S.A.W.

CENA: 109.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

norton

Wysłana - 26 sierpnia 2002 17:34    Edytuj Cytuj
nie chodzi oto, ze niezdrowe lecz zawiera duzo laktozy-dwucukru, ktory nie jest na tyle zlozony, by dostarczyc rownomiernie energii na dluzszy czas, a co za tym idzie ma tendencje do odkladania sie w formie tkanki zapasowej tluszczowej

Pozdrawiam,
NoRtOn

"Jezeli zobaczysz na swojej drodze tego jegomoscia ze zdjecia, czuj sie, ze za chwile bedziesz stracony"

Pozdrawiam,
NoRtOn

*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best
Ekspert -

Kade

Wysłana - 26 sierpnia 2002 17:41    Edytuj Cytuj
Jestem ektomorfikiem w początkowej fazie treningu siłowego, więc nie muszę się martwić o tkankę tłuszczową. Czy w moim przypadku mogę traktować mleko w proszku, które zresztą lubię jeść na surowo, jako niskobiałkową odżywkę?

norton

Wysłana - 26 sierpnia 2002 17:43    Edytuj Cytuj
no mozesz traktowac mniej wiecej jak gainer, tylko pozniej sie nie zdziw jak sie nagle otluscisz

Pozdrawiam,
NoRtOn

"Jezeli zobaczysz na swojej drodze tego jegomoscia ze zdjecia, czuj sie, ze za chwile bedziesz stracony"

Pozdrawiam,
NoRtOn

*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best
Ekspert -

Wsciekly

Wysłana - 07 kwietnia 2003 16:49    Edytuj  Cytuj
Strzala chlopaki, mam pytanie co to jest bialko z masarni, kolega powiedzial, ze moze cos takiego zalatwic, a nie wiem czy to mozna jesc i czy tam naprawde jest prawdziwe bialko zwierzece nadajace sie do spozycia, czy zna ktos odpowiedz na to pytanie, czy moge to jesc?????????za odpowiedz z gory dziekuje.beda oczywiscie SOGI...pozdro.

Z poważaniem Underground Warrior.

Powiedz mi co jesz, a powiem Ci kim jesteś...

bob12

Wysłana - 08 kwietnia 2003 09:32    Edytuj Cytuj
te białko z masarni to MĄCZKA KOSTNA !!!
i niewiem czy zdrowo jest wcinać takie coś!!!
to jest dla krów!!!

Pozdrawiam!!!!!
jeśli w jakiś sposób ci pomogłem daj mi SOG'a

[][][] [][][]
[][][][][] BOB12 [][][][][]
[][][][][][][]=====================[][][][][][][]
[][][][][] [][][][][]
[][][] [][][]

Wsciekly

Wysłana - 08 kwietnia 2003 16:29    Edytuj Cytuj
Mowisz, ze to jest dla krow, a przeciez dodaja to do kielbas i innych mies, wiec moze nie o tym samym mowimy?

Z poważaniem Underground Warrior.

Powiedz mi co jesz, a powiem Ci kim jesteś...

Bizon85

Wysłana - 08 kwietnia 2003 19:28    Edytuj Cytuj
Witam
Ja własnie wczoraj sobie kupiłem mleko w proszku odtłuszczone, tylko mam malenki problem, mianowicie na paczce nie było wartosci odrzywczych i własnie niewiem ile to ma białka, czy wszystkie mleka w proszku ODTŁUSZCZONE mają taka sama ilośc białka w sobie(36%)???, czy może są jakies wyjątki...

Pozdrawiam!!!

Pozdrawiam!!!

SFD

Wysłana - 09 kwietnia 2003 10:37    Edytuj Cytuj
Witam
Moim zdaniwem wszystkie mleka w proszku odtłuszczone maja taka sama zawartośc białka...

"PIJ MLEKO BĘDZIESZ WIELKI"

Kondziu

Wysłana - 09 kwietnia 2003 12:10    Edytuj Cytuj
Ja myślę że nie mają takiej samej zawartości białka, na pewno ich zawartość się wacha w pewnych granicach w zwyż lub niż

Ale jedno wiem na pewno - koledzy - zapomnijcie o takim białku i nie zawracajcie sobie głowy czymś, co się nie nadaje dla 'kulturystów'.

"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" doradca w suplementacji
Członek mafia.suple.hardcor.pl

"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" @ doradca w suplementacji @
Członek mafia.suple.hardcor.pl

lessie ZASŁUŻONY

Wysłana - 09 kwietnia 2003 13:45    Edytuj Cytuj
w 100g odtłuszczonego mleka w proszku jest ok 30 g białka, 65 g laktozy i minimalne ilości tłuszczu. Kiedyś podawali gramaturę jak były stare opakowania. Ja używam go jako potreningowy napój na mleku zmiksowany z płatkami owsianymi. Ale trzeba uważać na otłuszczenie. W fazie rzeźby - ostrożnie.

lessie

lessie...po prostu lessie

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Białko w proszku

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.