Witam. Mam pytanie odnośnie siłowni Bella Line a dokładnie sprzętu którym ona dysponuje. Czy jest tam taki sprzęt jak sztanga i ławeczka czy jest tam tylko sprzęt typu "Atlas"? Pozdrawiam.
Nie wiem za wiele o Bella Line ale jeśli szukasz dobrej siłowni w tej okolicy polecam siłownie Arpol (świetny klimat, dużo sprzętu, jeśli jesteś nowy chłopaki na pewno ci doradzą no i jest taniej niż w Bella). Siłownia znajduje się koło Bumaru (Grudziądzka/Lelewela)
1262436342000
czybit16
Wysłana - 02 stycznia 2010 16:01
Poprostu lepiej napisać gdzie stary arpol był ;)
"Życie jest zbyt krótkie, aby być małym"
1262444493000
sjuniorr
Wysłana - 03 stycznia 2010 13:34
arpol najlepsza silownia w toruniu polecam bella line ponoc bardzo dobra, laweczki z tego co widzialem sa no ale nie ma takiego klimaciku
1262522042000
Bucccek
Wysłana - 03 stycznia 2010 16:10
Bella:
zimno, jak siadalem w przerwach miedzy seriami to marzlem ... na termo to 18-19*C jest ...
Arpol:
smierdzi i brudno, nie ma czym odychac, czy naprawde nie mozna polozc podlog specjalnie pod silownie w obiekcie? takich co amortyzuja ale nei chlona kurzu i smrodu jak te wykladzinki w Arpolu?
smiem twierzic, ze silowni dobrej z prawdziwego zdarzenia w Toruniu nie ma ....
club66 tez smierdzi, w dodatku tlok ....
chce w Toruniu klubu, ktory bedzie czysty i przestronny i tak wentlowany jak bella, w ktorym bedzie cieplo (20-21*C) ...bedzie mial podlogi pozadne a takze podest do cwiczen typowo pod ciezarowcow ....
Bella miala malo w sumie sprzetu, malo wolnych ciezarow, jak jedna osoba cwiczyla to juz sobie druga nie pohasała ....
wiem, ze marudze ale jako specyficzy alergik nie jestem w stania np. myc sie w temperaturze tak niskiej jak w belli, moge mys sie w samej zimnej wodzie, nie ma problemu, byle powietrze w kolo choc w lazni mialo te 23*C i nie wialo ...
1262531402000
sjuniorr
Wysłana - 03 stycznia 2010 18:06
ty jakos ja chodze tam codziennie i niesmierdzi moze byles jeszcze za czasow przed remontem jak byl inny wlasciciel ??
1262538364000
Keliusa
Wysłana - 03 stycznia 2010 18:45
Mimo że właściciel się zmienił to nie było żadnych zmian wykładzin. Ale nie popadajmy w paranoje... tam nie śmierdzi, co najwyżej pachnie chłopem (co trzeba zrozumieć jeśli średnio na sali jest 30 panów przez cały dzień którzy daj z siebie wszystko,a przy okazji się trochę pocą :P) Na siłownie idzie się ćwiczyć a nie wąchać otoczenie ... Aromatherapy można sobie w domu w wannie zafundować :) Także zapraszam wszystkich do Arpolu bo lepszej siłowni w Toruniu nie ma :P
1262540730000
Sau
Wysłana - 11 stycznia 2010 14:15
pod wzgledem zaopatrzenia dla faceta silowni lepszej niz Arpol faktycznie nie ma. W belli też da się fajnie pocwiczyc ale brak stojakow pod sztange do przysiadów zbił mi po jakimś czasie na tyle że darowałem sobie ćwiczenie tam( ciezko poznie bylo znalezc chlopa który by mi na plecy 120kg wlozyl....)