Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Bardzo proszę o pomoc ....

lukszuk

Wysłana - 28 lutego 2009 09:34    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam serdecznie zarejestrowalem sie na tym forum po nocnym snie... kurcze niewiem ale to jakiś bodziec dla mnie...a wiec tak do około 19 roku życia czynnie uprwialem pilke nozna ...szlo mi dosc dobre raczej bylem w klubie rezerw I ligowego zespolu z Płocka;) potem wydażyło się pare sytuacji w moim życiu że olałem piłke poszedlem inną drogą ..teraz na szczęscie jest wszystko wporządku.wiem ze z mojej kariery zostały marzenia ale chce dla siebie grać sam żeby sprawialo mi ti przyjemności jak dawniej... poradzcie mi co brac jak trenowac na poczatek.....dodam iż stwierdzono u mnie astme hm niby juz jest ok ale jesli bedzie trzeba bede zazywal srodki rozkurczyliwe na oskrzela..niby astma na tle alergicznym ale roznie to bywa.... czekam za nim cos odpisze ktos mądry a ja wlasnie jade kupil buty i piłke!!!!! ale mam natchenienie na odbudowe chociaż troszke siebei jaki bylem kiedys...mam 23 lata troszke czasu już mineło niewiem czy kiedykolwiek powroci moj sprytt tak bardzo bym tego chcial... czy ktos moze pomoc mi w odbudowie ..? jakie suplementy brac finanse nie ograniczone co do tego..prosze o odp

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bardzo proszę o pomoc ....

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.