Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Bardzo proszę o pomoc

tymo89

Wysłana - 09 lipca 2009 12:57    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

cześć Wszystkim. od jakiegoś czasu próbuję sobie ułożyć plan treningowy który pozwoli mi wytrenować całe ciało. chciałbym zdecydowanie poprawić kondycję(wytrzymałość) i siłę swoich mięśni. na dalszym planie rzeźba choć miło by było mieć sylwetkę sportowca. chodzę po górach, trochę się wspinam, wiążę z tym swoje plany na przyszłość(ratownik, przewodnik). proszę o pomoc w ułożeniu planu treningowego który byłby dla mnie najbardziej odpowiedni(max 3 dni w tygodniu).z góry dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam. PS. trening siłowy chcę połączyć z pływaniem i stretchingiem.

Waga: 60

Wzrost: 170

Cel treningowy: w/w

Staż treningowy na słowni: brak

Uprawiane inne sporty: trekking, koszykówka

Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): full osprzęt siłownia

Dieta: -

Przeciwskaznania medyczne: brak

Zażywane suplementy: brak

never stop exploring

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 lipca 2009 13:02 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

eeroo

Wysłana - 09 lipca 2009 13:02    Edytuj Cytuj
w treningu na silowni wazna jest dieta zalezna od Twojego celu. masa/rzezba w Twoim przypadku masa.
do poczytania masz dwie lektury:
http://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html
a potem:
http://www.sfd.pl/SPIS_TEMAT%C3%93W%2D_TRENING-t401012.html

I come back...
Specjalista -

tymo89

Wysłana - 09 lipca 2009 13:06    Edytuj Cytuj
dziękuję.już czytam. bym zapomniał.biegam.biegi długodystansowe to moja wielka zaleta. można to jakoś wykorzystać czy jednak mam skupiać się na tym co mam najsłabsze?

never stop exploring

eeroo

Wysłana - 09 lipca 2009 13:11    Edytuj Cytuj
w budowaniu masy bedzie troche Ci przeszkadzanie ale za to przybieranie masy bedzie czyste bez zbednej tkanki tluszczowej. pamietaj by w diecie uwzglednic to ze biegasz i ze Twoje zapotebowanie kalorczyne jest wieksze.

I come back...
Specjalista -

tymo89

Wysłana - 09 lipca 2009 13:46    Edytuj Cytuj
układam dietę. może za parę godzin ją wrzucę a czy w między czasie mógłbym prosić o szkic ogólnego tygodniowego planu treningowego. siłownia, pływalnia, rozciąganie, biegi oraz inne aktywności fizyczne(co po czym ma następować,co mogę robić w ten sam dzień itd)

never stop exploring

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bardzo proszę o pomoc

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.