| Autor |
"Bardzo duże Guzy w obu sutkach." |
|
|
Rekaw16
|
|
Wysłana - 8 luty 2010 20:37 | zgłoś naruszenie regulaminu
Cześć! Mam 16 lat i dręczę się z tymi Guzami w obu sutkach :( Są bardzo duże gdy zdejmę koszulkę to niektórzy mówią że mam cycki jak dziewczyna ;D. Gdy dotykam te guzy czyje ból, mam to juz jakoś z 7-8 miesięcy :( Sutki jakie były na początku takie sa cały czas :(. Brat starsz o rok miał to samo w moim wieku tyle że miał to dużo mniejsze i zeszło mu szybko...
Chce się troche więcej dowiedzieć o tym od was ( specjalistów) czy tez to mieliście co robiliscie z tym....
Z góry dzięki wink.gif
Pozdrawiam!
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
syntok
|
|
najprosciej isc do lekarza
|
|
|
Mumin222
|
|
ginekomastia zwiazana z burza hormonow okresu dojrzewania.z czasem minie.dla uspokojenia mozna pojsc do lekarza ale raczej nic w kierunku leczenia robic nie bedzie.moze zleci badania chociaz szczerze watpie. | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
WollyAWF
|
|
Raczej wiekszość męzczyzn to przechodzi. Sam miałem podobny problem w Twoim wieku, wręcz nie dało się ich dotknąć ale przeszło samo. Udaj się do lekarza to może przepisze Ci jakieś środki zwalczające Twój problem.
Pozdrawiam
|
|
|
Rekaw16
|
|
Tylko ze ja je moge dotykac i prawie nie boli dziwne ... | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
WollyAWF
|
|
To dlaczego na początku pisałeś ,że boli? " Gdy dotykam te guzy czyje ból, mam to juz jakoś z 7-8 miesięcy"
|
|
|
Rekaw16
|
|
|
|
|
pawelkonin
|
|
poproś brata ssanie sutków pomaga!!!żąrtuje prawdopodobnie hormony -przejdzie ale wizyta u lekarza jak najbardziej wskazana
|
|
|
Raghe77
|
|
Mialem tak jakies 2 lata temu. Samo mi minelo z czasem. | |
przyznaj SOG'a
|
|