Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 163 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
Bardzo duże Guzy w obu sutkach. 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: bardzo duże guzy obu sutkach
Autor "Bardzo duże Guzy w obu sutkach."   

Rekaw16
 Wysłana - 8 luty 2010 20:37        | zgłoś naruszenie regulaminu

Cześć! Mam 16 lat i dręczę się z tymi Guzami w obu sutkach :( Są bardzo duże gdy zdejmę koszulkę to niektórzy mówią że mam cycki jak dziewczyna ;D. Gdy dotykam te guzy czyje ból, mam to juz jakoś z 7-8 miesięcy :( Sutki jakie były na początku takie sa cały czas :(. Brat starsz o rok miał to samo w moim wieku tyle że miał to dużo mniejsze i zeszło mu szybko...
Chce się troche więcej dowiedzieć o tym od was ( specjalistów) czy tez to mieliście co robiliscie z tym....
Z góry dzięki wink.gif

Pozdrawiam!

przyznaj SOG'a

syntok
 Wysłana - 8 luty 2010 20:46      [zgłoszenie]

najprosciej isc do lekarza

"Klękam tylko przed bogiem a tu go nie widzę"

przyznaj SOG'a

Mumin222
 Wysłana - 8 luty 2010 21:12      [zgłoszenie]

ginekomastia zwiazana z burza hormonow okresu dojrzewania.z czasem minie.dla uspokojenia mozna pojsc do lekarza ale raczej nic w kierunku leczenia robic nie bedzie.moze zleci badania chociaz szczerze watpie.

przyznaj SOG'a

WollyAWF
 Wysłana - 8 luty 2010 22:44      [zgłoszenie]

Raczej wiekszość męzczyzn to przechodzi. Sam miałem podobny problem w Twoim wieku, wręcz nie dało się ich dotknąć ale przeszło samo. Udaj się do lekarza to może przepisze Ci jakieś środki zwalczające Twój problem.
Pozdrawiam

Citius, altius, fortius

przyznaj SOG'a

Rekaw16
 Wysłana - 8 luty 2010 23:54      [zgłoszenie]

Tylko ze ja je moge dotykac i prawie nie boli dziwne ...

przyznaj SOG'a

WollyAWF
 Wysłana - 9 luty 2010 00:10      [zgłoszenie]

To dlaczego na początku pisałeś ,że boli? " Gdy dotykam te guzy czyje ból, mam to juz jakoś z 7-8 miesięcy"

Citius, altius, fortius

przyznaj SOG'a

Rekaw16
 Wysłana - 9 luty 2010 14:19      [zgłoszenie]

bolało a teraz juz nie, i nie zmniejsza sie to..

przyznaj SOG'a

pawelkonin
 Wysłana - 9 luty 2010 14:25      [zgłoszenie]

poproś brata ssanie sutków pomaga!!!żąrtuje prawdopodobnie hormony -przejdzie ale wizyta u lekarza jak najbardziej wskazana

ćwicz ile lubisz-nie niszcz swojego zapału koksami-koks w sporcie to tak jak wibrator w łóżku

przyznaj SOG'a

Raghe77
 Wysłana - 9 luty 2010 15:12       [zgłoszenie]

Mialem tak jakies 2 lata temu. Samo mi minelo z czasem.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Bardzo duże Guzy w obu sutkach.

<< Na bóle, kontuzje, urazy, złamania i "zdrowie" pomoże RADAMIR / Proba wątrobowa >>

Podobne: wyciek !! bardzo wrażliwy temat;( | prosze o wypowiedz specjalisty bardzo wazne | skręcone kolano?? bardzo wazne !! prosze o pomoc!!! | Zwapnienie stawów - Bardzo potrzebna wasza pomoc - HELP ! | POMOCY!!! Bardzo mocny bół kręgosłupa | Przetarcie! Bardzo ważna sprawa..

Warto przeczytać: centrum z luteina&amp,amp,quot, | hitec amino anabol | reactor aakg | olimp kreatyna 100% | ryż z kurczakiem | cukier z trzciny | trójbój plan treningowy | winstrol depo zambon zdjecia | pompki na 2 kostkach | co do pracy na redukcji | cwiczenia na tyl barkow | gdfg | cretaine | zerwane ścięgno | chela min na zakwasy | Androlic Tablets Brithis Dispensary efekty | OLIMP BCAA reactor | sick | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL