siema!:) dzisiaj zrobilem zakupy i w zwiazku z tym mam kilka pytan...
1.Czy 4 m bandaża bokserskiego to odp długość? 2. Czy ma ktoś link do tematu o wiązaniu bandaży?:) 3. Czy na ochranaicz na zęby ma wpływ np. wyrwanie zęba i trzy wtedy trzeba nowy kupować,czy to nic nie zmieni? 4. Czy ktoś ma link do tematu o ochraniaczu na zęby ? hehe
WIEDZIAŁEM,że ty odpowiesz!:PP hhehe dziękóweczka :) a ochraniacz po kilku formowaniach będzie nadal db? koleś miał za 4 zł i za 9 zł ,wziąłem ten drugi,bo ponoć lepszy :) A badaże tylko takie mieli, a co do preferowania to co konkretnie masz na myśli, daną osobę czy daną sztukę walki?:D
1261415098000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 21 grudnia 2009 18:08
Bandaże mogą być długie wtedy więcej razy owiniesz łapę i nadgarstek usztywnisz lepiej. Na treningi wolę krótsze bo nie chce mi się długich wiązać Szczęka to mam nadzieje pojedynczą kupiłeś a nie podwójną??
to dobrze:) teraz poszukam tematu jak się ją zakłada na forum i jak coś to temat wkleje :)
SOG nie wchodzi;/ ale w innym dziale pewnie wejdzie ;p
1261415653000
SFD
Wysłana - 21 grudnia 2009 18:15
w podwojnej po 4 rundach walki zadaniowej moj partner doslownie zdychal
1261415759000
4rScorpion SPAMER
Wysłana - 21 grudnia 2009 18:23
Bierzesz kubek, wrzucasz szczękę do niego i zalewasz wrzątkiem. Po minucie wylewasz wodę i wyciągasz szczękę. Zanim ją weźmiesz do ust i zagryziesz, strzep ją trochę żebyś sobie japy nie poparzył Nie zagryzaj na maxa bo przegryziesz. Dopchnij ją jeszcze językiem do podniebienia żeby dobrze przylegała i tak poczekaj chwilę. Gotowe Jak chcesz drugi raz ją uformować to znowu wrzątek i od początku.
najlepiej ją "zassaj" :) bedzie dobrze przylegać
1261422909000
wolwer1103
Wysłana - 22 grudnia 2009 16:58
a co do bandaży to teraz wiaze i jako tako wychodzi ,tylko nie są tak jak na filmiku instruktażowym,bo na kazdym jest inaczej... co powinienem uwzględnić podczas wiązania bandaży?