W porozumieniu z modami działu niniejszym pozwalam sobie zamieścić ogłoszenie.
Studiuję psychologię na Uniwersytecie Warszawskim i w bieżącym roku akademickim będę pisać pracę magisterską z psychologii sportu. W tym celu muszę przeprowadzić badanie wśród osób uprawiających sport [dowolną dyscyplinę] amatorsko, ale regularnie, od pół roku lub dłużej w wymiarze co najmniej 3 godzin w tygodniu. Badanie składa się z dwóch kwestionariuszy [razem 86 zdań, do których trzeba się ustosunkować] oraz ankiety danych socjodemograficznych [wiek, płeć, miejsce zamieszkania itp.]. Kwestionariusz ma postać pliku *.doc, w którym wpisuje się "X" w wybranym polu. Wypełnienie całości zajmuje nie więcej niż 20 minut.
Osoby zainteresowane wzięciem udziału w badaniu zapraszam do przesłania mi powiadomki na adres nymphicus(maupa)wp.pl [lub z linku "wyślij e-mail" w profilu SFD].
Zmieniony przez - Uka P. w dniu 2006-11-23 10:52:31
"Go ahead, make my day..."
1163940387000
Jeanette_
Wysłana - 24 listopada 2006 03:37
Ja bym sie chetnie zglosila, bo lubie wypelniac ankiety i psychologie tez lubie, ale niestety nie uprawiam zadnego sportu
...Only thing to do is jump over the moon...
1164335824000
Uka P.
Wysłana - 24 listopada 2006 10:17
Ale taniec to tez sport
"Go ahead, make my day..."
1164359877000
Jeanette_
Wysłana - 24 listopada 2006 11:44
Taaa, to tak jakby powiedzieć, że w teatrze nie chodzi o przekazanie Szekspira, tylko kto najszybcej powie monolog Hamleta
Ale jak masz nacisk położony na aktywność fizyczną jako taką, nabywanie pewnej sprawności, itd., to się łapię, bo w kryteriach sportu jako określonych dyscyplin, się nie mieszczę (ale z drugiej strony zawsze mogę być w granicach błędu, nie? ).
...Only thing to do is jump over the moon...
1164365080000
Uka P.
Wysłana - 07 grudnia 2006 12:04
Ponawiam zaproszenie dla zainteresowanych, którzy jeszcze nie wzięli udziału.