SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Badania po sukcesywnym odblokowaniu - co dalej ?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 539

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 315 Napisanych postów 176 Wiek 32 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 17384
Witam,

Ponizej ankieta:

Wiek 31
Waga 83
Wzrost 171
Obwód ramienia 43
Obwód klatki 110
Obwód uda 63
Obwód talii 96
Staż na siłowni 12 lat z przerwami
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy) B 20 T 25 W 55 Tutaj sporo sie zmienia w zaleznosci od treningu.
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe 2 w czasach odleglej przeszlosci. 1- 7x100mg Enan + 100 metadnienonu 2. 150 tabl. wnstrolu. Ostatni opisze ponizej.
Opisz swój plan treningowy 4 x split
Cel cyklu Masa miesniowa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia Skonczylem w lipcu
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej) 17
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) Tycie, endomorfik
Stan zdrowia Zdrowy jak kon
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia Sporo tego rosnie tam, gdzie nie trzeba
PPM (podstawowa przemiana materii) 3070
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą) Klatka 150 MC 190 Przysiad 180

Co do cyklu to polecialo:

1-24 enan 250 e3d
7-13 wino 40mg ed
14-17 tura 40mg ed
14-23 npp 100 mg e3d
19-26 wino 40mg ed
Co 5-6 tygodni szlo 5000 HCG podzielone na 2x co 3 dni.
Symex pol tabletki e3d od polowy cyklu

Polecial odblok wg lodzianin:

10 dni po ost testo zaczynasz hcg 4 lub 6*2500 co 3 dni
Ok 3 dni po ost hcg wchodzi clom 30 dni po 50 mg
Rowno z nolva 20 dni po 20 mg 20 dni po 10 mg

Dodatkowo:

Witamina C - okolo 3g
Cynk
Tribulus
DAA
Testosterol
Kompleks witamin i mineralow
Polecialo opakowanie Heparegenu.

Biorac pod uwage wyniki po cyklu to moja watroba dostala po dupie, progesteron tez nie byl obiecujacy.

Niemniej jednak teraz moje badania przypominaja te sprzed cyklu:

ANALYSE SVAR ENHET REFERANSEOMRÅDE
S-ASAT 43 U/L <45
S-ALAT 65 U/L <70
S-TSH 1,5 mU/L 0,20 - 4,0
S-wolny T4 18,2 pmol/L 11,0 - 23,0
S-wolny T3 6,2 pmol/L 3,5 - 6,5
S-FSH 6 U/L 1 - 12
S-LH 7 U/L 1 - 10
S-Prolaktyna 274 mU/L <700
S-estradiol 0,14 nmol/L <0,18
S-Progesteron <3 nmol/L <3
S-Testosteron 30 nmol/L 8 - 35
S-SHBG 62 * nmol/L 8 - 60
Wolny Testosteron indeks 4,8 2,3 - 9,9

Co do wynikow sprzed cyklu to mialem troszke wyzsze estro i wyzsze FSH. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie.


Tu pojawiaja sie pytania:

1. Moja zona chce kolejne dziecko. Najlepiej ze mna :) Czy mozna zalewac ? (W sumie robie to:)
2. Kiedy dojdzie do zaplodnienia to oczywiscie wracam do tescia. Jaka przerwe powinienem zrobic od ostatniego cyklu ?
3. Chce najpierw zrobic redukcje do okolo 14 procent BF. Mam w planach poleciec na Oxandrolon, propionat (tym razem) i winstrol. Macie jakies propozycje jak to zrobic ? Zaznaczam ze finanse sa na srodki.
4. Dlaczego w trakcie cyklu bylo w miare OK a teraz mam wiecej wulkanow niz nastolatek? Barki i plecy glownie. Macie jakies dobre rozwiazanie na to ?
5. Czy to tylko moje odczucie, ze po zejsciu z cyklu i po odbloku mam mniejsze checi na seks ? Wyniki chyba ok wiec ?

Pozdrawiam wszystkich i zdrowka zycze!



Zmieniony przez - SandstormNorway w dniu 04.11.2017 00:48:52
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14689 Napisanych postów 235666 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1134565
1 smialo
2 min 2-3 miesiace po zakonczonym pct
3 prop plus winko i pomyslal bym o t3
4 zmiany hormonow moze kiepska dieta
Mydlo siarkowe/cynkowe
Dodatkowy cynk
Solarium ,nawet jakies wizakcinum
5 normalna sprawa test juz nie jest w kosmosie jak na cyklu


Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2017-11-04 02:06:06
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 315 Napisanych postów 176 Wiek 32 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 17384
lodzianin1
1 smialo
2 min 2-3 miesiace po zakonczonym pct
3 prop plus winko i pomyslal bym o t3
4 zmiany hormonow moze kiepska dieta
Mydlo siarkowe/cynkowe
Dodatkowy cynk
Solarium ,nawet jakies wizakcinum
5 normalna sprawa test juz nie jest w kosmosie jak na cyklu



Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2017-11-04 02:06:06


Dziekuje za bardzo rzeczowe odpowiedzi.

Jak widzialbys punkt nr 3 ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14689 Napisanych postów 235666 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1134565
100 mg co 2 dni propa i 40/50 mg winka dziennie
50 mcg t3 i po tyg badanie ft3 i sprawdzić poziom jaki uzyskałeś i wtedy albo zostać na 50 albo podbić na 75
długość cyklu-? min 10 tyg , lecis do uzyskania zamierzanego efektu
2

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 315 Napisanych postów 176 Wiek 32 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 17384
lodzianin1
1 smialo
2 min 2-3 miesiace po zakonczonym pct
3 prop plus winko i pomyslal bym o t3
4 zmiany hormonow moze kiepska dieta
Mydlo siarkowe/cynkowe
Dodatkowy cynk
Solarium ,nawet jakies wizakcinum
5 normalna sprawa test juz nie jest w kosmosie jak na cyklu



Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2017-11-04 02:06:06


Sorry, że odświeżam. Ale dla zainteresowanych będę miał potomka. Misja zakończona, bomba znowu wleciala :)
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14689 Napisanych postów 235666 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1134565
Gratulacje dla was
1

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tamox, gino i wyniki.