Towar byl zalatwiany przez kolege kologi itp. Takze nie mam pojecia, nie interesowalem sie tym, bardziej o sobie myslalem i o ciąglej zgadze itp. A kolesia chociażby za trefny towar bym nie scignol bo bylem wtedy leszcz
1086365638000
Boofi
Wysłana - 04 czerwca 2004 22:03
SAMPO - to ze alat i aspat masz obecnie w normie to i tak nei znaczy ze watroba nei została - po prostu część komórek umarła zwłókniła się - itp ..... tak więc nei masz co pisac że jest OK jak mawia pewien profesor histologii - jak pić to tylko od czasu do czasu i nie piwo , wino a wysokoprocentową wódkę - tak zeby dobić to co ledwo dycha ....
a co do watroby z tego co ARTLITE podał to ALAT I ASPAT - mowia one jeden o uszkodzeniu komórki a drugi o uszkodzeniu organelli
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1086379421000
Sampo
Wysłana - 04 czerwca 2004 22:14
Boofi: To mam pytanie do Ciebie bo widze ze sie w tym orientujesz.Tak wiec jakie badania moglbym wykonać zeby sprawdzić sobie stan mojej wątroby? jakies badania krwi, USG? I jak gadać z lekarzem o tym? Czy prywatnie? I jesli prywatnie to jaka (w przyblizeniu ) cena.
1086380056000
Boofi
Wysłana - 04 czerwca 2004 23:19
jak obecnie ALAT ASPAT BILIRUBINA są w normach to i tak nic więcej nei zrobisz ! a jak kiedyś watroba była trochę walnięta to jak pisałem coś zwłókniało , umarło i jest uprzatniete ! obecnie to tylko jej nei nadużywac a będzie działać przez długie lata ! szczególnie jeśli nei masz dolegliwości .... watroba ma duze mozliwosci regeneracji więc nei martw się !
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1086383960000
artlite
Wysłana - 04 czerwca 2004 23:20
Przylaczam sie do pytania sampo. Najbardziej wiarygodne badania watroby to?