Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1684 razy
słowa kluczowe: jego 
Autor

BRD i jego syf

muffa28

Wysłana - 16 marca 2010 10:47    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

Panowie mam spory problem i pisze poniewaz ktos z was ma/mial podobny problem i bedzie wiedzial jak temu zaradzic. Otoz podczas injekcji kiedy odciagam tloczek zauwazylem ze w strzykawce pojawila sie dziwna substancj koloru jasnego i bezwonna od ok 2 tyg mam niezle guzy na dupsku i niewiem co to jest bo z tego co czytalem to ropa jest bardziej żółtawa i potwornie smierdzi... Niewiem czy to moze jakies poczatki stanu zapalnego?! Poradzcie co mam zrobic zeby uciec przed ewentualna interwencja chirurga. Dodam tylko ze dalem sie namowic tej frajerskiej firmie BRD ktorej to tak produkty byly zachwalane przez samego producenta tych srodkow, dodam ze nigdy przedtem niemialem takich problemow. Eh po co ja sie dalem zwabic na ten syf z tego BRD madry Polak po szkodzie!

Zmieniony przez - muffa28 w dniu 2010-03-16 10:54:10

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 marca 2010 11:05 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

IceMan8

Wysłana - 16 marca 2010 11:05    Edytuj Cytuj
j****e BRD! koles kupil testa enanth jeszcze nie bierze ale jak czytam opinie o BRD to mu chyba powiem zeby w****ł to w śmietnik...

"... i choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę..."
+07.04.2010-22:00+

muffa28

Wysłana - 16 marca 2010 11:09    Edytuj Cytuj
IceMan8 powiedz mu to czym predzej bo ja sie wlasnie takich efektow ubocznych nabawilem na cyklu deka+enan z BRD wszystko

IceMan8

Wysłana - 16 marca 2010 11:13    Edytuj Cytuj
o k***a on tez ma ta deke do tego!!!! powiem powiem, dzieki pozdrawiam

"... i choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę..."
+07.04.2010-22:00+

iizziikk

Wysłana - 16 marca 2010 11:23    Edytuj Cytuj
moj tren byl ok ale kiedy to bylo...

nowe startujace firmy z towarem na ug rynku leca w dół po jakims czasie, niektore trzymaja fason caly czas, niektore jak brd robia szkody zdrowotne

kazdy ma glowe i kazdy sam kupuje etc nikt nikogo nie zmusza do zakupu

przestroga przed wbijaniem ale tez MYŚLCIE ludzie

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
Specjalista -

muffa28

Wysłana - 16 marca 2010 11:38    Edytuj Cytuj
iizziikk sa to ich pierwsze serie kupilem jak wszeli na rynek, sami rozsylali mejle do osob z forum kupilem i odlozylem na pozniej poniewa mialem ten cykl w planie na pozniejszy czas.. A co do glowy to ja uwaam ze mysle ale mimo wszystko nie jestem wrozka i niepotrafie przewidziec co jest w srodku.Zaufalem i sie przejechalem

tomczers17

Wysłana - 16 marca 2010 11:38    Edytuj Cytuj
w MD jest teraz dzial kolesia "dr anabol". i pisze tam pare słow, ostrzega przed underami. jakby sie tak glebiej zastanowic to chyba faktycznie ludize coraz mniej o tym mysla, i dyskujse tocza sie tylko na temat sidów widocznych odrazu, czyli boli nie boli, infekcja ropna, guzy itp. a nikt nie mysli o tym ze tam moze siedziec syf ktory powoli po cichu robi spustoszenie. nawet te najlepsze undery ktora trzymaja stezenie i nie ma problemów z guzami infekcjami, bolem to niestety nadal tylko undery i wiekszosc producentó nawet nie ma pojecia jaki syf moze siedziec w prochu ktory mieszaja w garze, nawet jesli oni staraja sie zachowac sterylnosc jako tako to i tak proch idize z chin a co tam sie z nim dzialo to nikt nie wie
Znawca -

muffa28

Wysłana - 16 marca 2010 11:53    Edytuj Cytuj
tomczers17 czy jest moliwosc zebys dal tutaj skan tego artykulu na forum?

Panowie prosilbym takze o jakas porade co zrobic i co to moze byc bo to mnie najabrdziej interesuje;-}

Zmieniony przez - muffa28 w dniu 2010-03-16 11:56:27

tomczers17

Wysłana - 16 marca 2010 12:08    Edytuj Cytuj
muffa nie chce mi sie szczerze mowiac tego scanowac. tu masz oczatek tego art. ale tam akurat nie jest ujete to o underach
Znawca -

muffa28

Wysłana - 16 marca 2010 12:14    Edytuj Cytuj
tomczers17 hehe jak cie leń opusci to daj tutaj tego arta mysle ze bedzie to cenna informacja dla forumowiczow a tym czasem pozdro

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 16 marca 2010 12:15    Edytuj Cytuj
Po raz n'ty napiszę - uroki underów.
Dalej się dziwicie dlaczego powtarzam w kółko - najpierw apteka później under - i ciągle spotykam się z krytyką i oburzeniem. Nie gapić się na ceny i nie słuchać underowego lobby z dwudziestoma pięcioma kontami zbanowanymi za nakłanianie, promocję, handel.

http://www.sfd.pl/!!!!!OXIDE_LABORATORIES_!!!!!!!-t560110-s6.html

doping & zdrowie
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

BRD i jego syf

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.