popytalem i juz pisze co sie dowiedzialem soki sa filtrowane bo nikt nigdy nic plywajacego w sokach nie znalazl jak membrana dostalem odpowiec ze dwiema ale nie powiedzieli gradacji wczesniej nie wiedzialem ze na EO tak nie boli ale odkad wiem producent robi dla mnie i kilku w mojej sytuacji na samym EO wczesniej musialem bic z lignokaina bo bolalo kurv ..sko o sterylizacji nawet sie nie pytalem moja flakony przychodza zawsze czyste o dobrze zapakowane czego nie moge powiedziec o innych dostawcach sic i cena to bedzie najlepsze cena prochu w hurcie jest smiesznie niska kto kupowal wiecej jak kilo to wie o czym mowie dla detalistow jak ja to jest 1 dolar amerykanski za 1 gram np propa cena flakona kapsla i naklejki to cos 3 zl czyli cala impreza 6 zl za flakon no plus bb i ba no i eo zanim zaczolem brac soki od nich robilem sam zalozone mialem o tym duzo tematow na poprzednich zbanowanych kontach ale kto chce jeszcze moze znalesc i poczytac zeby nie bylo ze sie wypowiadam a pojecia nie mam mnie koszt zrobienia trenbolonu 100mg/ml 10ml flakon wychodzil jak robilem 49 do 60 zl a cena underow w tym czasie gdzie smiem twierdzic nie bylo 50mg/ml i do tego fina z prochu 270 zl wiec tyle na temat cen prosba do modow o nie usuwanie wypowiedzi bo nigdy nie przestana padac takie czy inne pytania a w niej jest wszystko czarne na bialym
1265044750000
jacekm31
Wysłana - 01 lutego 2010 18:27
tomczers sprawa zamulenia wynika z zatrucia organizmu to jest naturalna reakcja watroby i trzustki zebys przestal lykac dziadostwo ale karzda reakcje da sie przeskoczyc moja recepta preparat o nazwie controloc rano naczczo potem po sniadaniu enzywy trawienne sa w staku jak i jest kilka wybiorczych proponuje taki stack z allegro smiesznie male pieniadze a swoje robi jak masz dojscie do apteki to jest cala masa innych niestety drozszych preparatow obiad tez enzymy i kolacja 4 tabletki heparegenu 4 neopankreatyny a teraz najlepsze zadne megace czy inne dziadostwo na estrogenach tylko boldenon 300mg tydzien robi cuda z apetytem a przy 600 tydzien poprostu nie wyjdziesz z domu bez korytka pelnego szamy to moja recepta dziala na mnie na innych nie musi pozdrawiam i zycze udanych posilkow
1265045252000
tomczers17
Wysłana - 01 lutego 2010 21:23
no niestety u mnie enzymy trawienne z now foods (tab po kazdym posilku) + heparegen + liver detox z now foods i przy oralach metylowanych niewiele pomagaja. ten controlac nie probowalem jescze. a co do bolda to od nastepnego cyklu z oralami juz bede dawal i mam nadzieje ze pomoze. zwlaszcza przy mdrolu. ale i na mecie teraz mialem problemy z tym
1265055825000
jacekm31
Wysłana - 02 lutego 2010 01:07
po dobrym boldzie po tygodniu nastepuje atak ma miske pozatym dla mnie bold to taki super saa jak u mnie zero odczuwalnych skutkow ubocznych i mozna go brac wiele misiecy niestety cena za orginal troszke trzeba dac
dlatego bralem pesado tydzien tydziem brd i tak na zmiane konczylem phoenixem ostatni miesiac najlepszy cykl jaki mialem i chcieli kludke na lodowke zalozyc jak bedziesz jechal wiecej jak 300 mg pamietaj o acardzie na serducho i krew raz na 2 miechy zbadaj robia to za darmo jak pujdziesz oddac krew a jak ogarniesz temat z pigolami to mozesz sobie tez inne badania porobic za darmo
1265069259000
Bemo26
Wysłana - 02 lutego 2010 09:26
Jacek pokaz propa brd na jasnym oleju
on
1265099219000
jacekm31
Wysłana - 02 lutego 2010 10:45
moj bez naklejek ten z naklejkami zwinolem koledze ale juz musze mu leciec oddac bo placze heheh
1265103937000
jacekm31
Wysłana - 02 lutego 2010 10:47
a jeszcze jedno
1265104056000
jacekm31
Wysłana - 02 lutego 2010 10:51
inne rzeczy tez mozna miec na tym oleju ale niewiem czy jest sens mam ziomka co go enan boli karzdy nie tylko z brd odemnie bierze lignokaine ale wydaje mi sie ze bardziej sobie wmawia tydzien temu na silce podczas rozgrzewki na macie przywalilem mu z calej sily po dupie heheh i nic a wlasnie bije enana wiec cos sciemnia moj drogi kolezka
1265104299000
h-20
Wysłana - 02 lutego 2010 14:41
tydzien temu na silce podczas rozgrzewki na macie przywalilem mu z calej sily po dupie heheh fajna rozgrzewka
może tego propa ci na wodzie rozrabiają a ty się wzniecił że EO
h-20 lol dla ciebie sprobuj mma 30 minut przed silka zobaczymy czy sie odpowiednio rozgrzejesz a moze nie masz pojecia na czym rozrabiaja a sie wypowiadasz ? karzdy temat nawet najmniej istotny ma swoich spamerow ten tez jak niemasz nic istotnego do dodania na temat brd to sobie daruj ten spam