Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 28319 razy
słowa kluczowe: temat  ogolny 
Autor

BRD-FID Temat ogolny

jacekm31

Wysłana - 01 lutego 2010 18:19    Edytuj Cytuj
popytalem i juz pisze co sie dowiedzialem
soki sa filtrowane bo nikt nigdy nic plywajacego w sokach nie znalazl jak membrana dostalem odpowiec ze dwiema ale nie powiedzieli gradacji
wczesniej nie wiedzialem ze na EO tak nie boli ale odkad wiem producent robi dla mnie i kilku w mojej sytuacji na samym EO wczesniej musialem bic z lignokaina bo bolalo kurv ..sko
o sterylizacji nawet sie nie pytalem moja flakony przychodza zawsze czyste o dobrze zapakowane czego nie moge powiedziec o innych dostawcach sic
i cena to bedzie najlepsze
cena prochu w hurcie jest smiesznie niska kto kupowal wiecej jak kilo to wie o czym mowie dla detalistow jak ja to jest 1 dolar amerykanski za 1 gram np propa
cena flakona kapsla i naklejki to cos 3 zl czyli cala impreza 6 zl za flakon no plus bb i ba no i eo
zanim zaczolem brac soki od nich robilem sam zalozone mialem o tym duzo tematow na poprzednich zbanowanych kontach ale kto chce jeszcze moze znalesc i poczytac
zeby nie bylo ze sie wypowiadam a pojecia nie mam mnie koszt zrobienia trenbolonu 100mg/ml 10ml flakon wychodzil jak robilem 49 do 60 zl a cena underow w tym czasie gdzie smiem twierdzic nie bylo 50mg/ml i do tego fina z prochu 270 zl
wiec tyle na temat cen
prosba do modow o nie usuwanie wypowiedzi bo nigdy nie przestana padac takie czy inne pytania a w niej jest wszystko czarne na bialym

jacekm31

Wysłana - 01 lutego 2010 18:27    Edytuj Cytuj
tomczers
sprawa zamulenia wynika z zatrucia organizmu to jest naturalna reakcja watroby i trzustki zebys przestal lykac dziadostwo
ale karzda reakcje da sie przeskoczyc
moja recepta
preparat o nazwie controloc rano naczczo potem po sniadaniu enzywy trawienne sa w staku jak i jest kilka wybiorczych proponuje taki stack z allegro smiesznie male pieniadze a swoje robi jak masz dojscie do apteki to jest cala masa innych niestety drozszych preparatow
obiad tez enzymy i kolacja 4 tabletki heparegenu 4 neopankreatyny
a teraz najlepsze zadne megace czy inne dziadostwo na estrogenach
tylko boldenon 300mg tydzien robi cuda z apetytem a przy 600 tydzien poprostu nie wyjdziesz z domu bez korytka pelnego szamy
to moja recepta dziala na mnie na innych nie musi pozdrawiam i zycze udanych posilkow

tomczers17

Wysłana - 01 lutego 2010 21:23    Edytuj Cytuj
no niestety u mnie enzymy trawienne z now foods (tab po kazdym posilku) + heparegen + liver detox z now foods i przy oralach metylowanych niewiele pomagaja. ten controlac nie probowalem jescze. a co do bolda to od nastepnego cyklu z oralami juz bede dawal i mam nadzieje ze pomoze. zwlaszcza przy mdrolu. ale i na mecie teraz mialem problemy z tym

jacekm31

Wysłana - 02 lutego 2010 01:07    Edytuj Cytuj
po dobrym boldzie po tygodniu nastepuje atak ma miske
pozatym dla mnie bold to taki super saa jak u mnie zero odczuwalnych skutkow ubocznych i mozna go brac wiele misiecy niestety cena za orginal troszke trzeba dac
dlatego bralem pesado tydzien tydziem brd i tak na zmiane konczylem phoenixem ostatni miesiac najlepszy cykl jaki mialem i chcieli kludke na lodowke zalozyc
jak bedziesz jechal wiecej jak 300 mg pamietaj o acardzie na serducho i krew raz na 2 miechy zbadaj robia to za darmo jak pujdziesz oddac krew a jak ogarniesz temat z pigolami to mozesz sobie tez inne badania porobic za darmo

Bemo26

Wysłana - 02 lutego 2010 09:26    Edytuj Cytuj
Jacek pokaz propa brd na jasnym oleju

on

jacekm31

Wysłana - 02 lutego 2010 10:45    Edytuj Cytuj

moj bez naklejek ten z naklejkami zwinolem koledze ale juz musze mu leciec oddac bo placze heheh

jacekm31

Wysłana - 02 lutego 2010 10:47    Edytuj Cytuj

a jeszcze jedno

jacekm31

Wysłana - 02 lutego 2010 10:51    Edytuj Cytuj
inne rzeczy tez mozna miec na tym oleju ale niewiem czy jest sens mam ziomka co go enan boli karzdy nie tylko z brd odemnie bierze lignokaine ale wydaje mi sie ze bardziej sobie wmawia tydzien temu na silce podczas rozgrzewki na macie przywalilem mu z calej sily po dupie heheh i nic a wlasnie bije enana wiec cos sciemnia moj drogi kolezka

h-20

Wysłana - 02 lutego 2010 14:41    Edytuj Cytuj
tydzien temu na silce podczas rozgrzewki na macie przywalilem mu z calej sily po dupie heheh fajna rozgrzewka

może tego propa ci na wodzie rozrabiają a ty się wzniecił że EO

...........................................................................................................................................................................................................................................................................

jacekm31

Wysłana - 02 lutego 2010 15:33    Edytuj Cytuj
h-20 lol dla ciebie sprobuj mma 30 minut przed silka zobaczymy czy sie odpowiednio rozgrzejesz
a moze nie masz pojecia na czym rozrabiaja a sie wypowiadasz ?
karzdy temat nawet najmniej istotny ma swoich spamerow ten tez
jak niemasz nic istotnego do dodania na temat brd to sobie daruj ten spam

Odpowiedzi jest na 97 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

BRD-FID Temat ogolny

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.