Kolega bił enana BRD jakieś 3 m-ce temu i wszystko było GIT Ale patrząc po opinii znajomych i lecących cenach stwierdził, że już by tego palcem nie tknął. Sam nie sprawdzałem i w sumie już nie zamierzam.
Zmieniony przez - Adriandna w dniu 2010-01-31 19:24:58
Jestem tym, kim jestem. Dzięki "nim" jestem człowiekiem.
1264962255000
tomczers17
Wysłana - 31 stycznia 2010 20:00
to samo mam zdanie. brd na pocztaku dawalo rade. potem zaczelo zjezdzac. z ceny i jakosci wg mnie. mam jescze trena z pierwszego wypustu. licze ze bedzie dobyr. ale jak bym mial teraz dokupic to napewmo nie brd
1264964448000
A4O
Wysłana - 31 stycznia 2010 20:09
No własne bo ja mam npp z początków
1264964978000
jacekm31
Wysłana - 01 lutego 2010 00:29
no fajnie a jest ktos co testowal cos z nowej serji chodzi mi o masteron i propa ?
1264980551000
jacekm31
Wysłana - 01 lutego 2010 00:52
Lloyds nie wmawiam nic nikomu trzyma sie dobrze to fakt nie robia jak 100% polskich underow naklepia lipy ludzie sie jarna o co chodzi zleja do wiader nowe naklejki 5 pimpow i nowa firma gotowa ten sam gnoj w srodku nie bede wymawial nazw innych super zachwalanych underow bo mnie klutnie na forum potrzebne nie sa i co wam wszystkim moge powiedziec to ze roznicy pomiedzy brd a innymi underami nie uswiadczycie no poza brakiem kasy w kieszeni kilka stron do tylu wszystko spoko duzo zadowolonych teraz nikt nie wbija ale i tak nie zadowoleni i nawet powiem wiecej o maly wlos i mnie by sie udzielila ta atmosfera bolu ciecia miesni i nie dzialania srodkow a dlaczego sie pytam o mastera czy propa z nowej serji juz wyjasniam biore sobie go na tyle dlugo zeby powiedziec dziala jak powinien czy nie i czekalem jak kakurencja zacznie pisac jak to ich cieli albo chodzic nie mogli dziwne nikt nic nie napisal
1264981937000
irko123
Wysłana - 01 lutego 2010 03:22
nie robia jak 100% polskich underow naklepia lipy ludzie sie jarna o co chodzi zleja do wiader nowe naklejki 5 pimpow i nowa firma gotowa ten sam gnoj w srodku
to powyzej przeczy temu ponizej:
i co wam wszystkim moge powiedziec to ze roznicy pomiedzy brd a innymi underami
wymien te firmy co zlewaja do wiader i zmieniaja nazwy... phoenix, razak, atomic, apx, alchemia, eap, axio, eurochem, scantel i pewnie cos jeszcze zadnych nazw nie zmieniali bo nie musza, wszystkie juz maja wyrobiona marke mniej lub bardziej i jada przeciez caly czas na swojej nazwie moze to fake malay sie rozyebal i powstalo brd? nie mam pojecia i zadnej wiedzy w tym temacie nie posiadam ale pisales, ze ta firma juz miala jakas nazwe wczensniej to by wychodzilo na to, ze wlasnie brd jak nie bylo jeszcze brd rozlalo syf i potem musieli nazwe zmieniac... no jacek tak to sam opisales, roznicy nie widzisz? ja widze juz nawet w samym wykonaniu 2 srodkow
1264990977000
mumifikato
Wysłana - 01 lutego 2010 10:34
E tam sie klucicie,przybije tego propa to wam napisze prawde
Piszczy piszczy nie mozna normalnie porozmawiac
..kiedy wchodzisz miedzy wrony musisz krakac tak jak ony...
1265016877000
jacekm31
Wysłana - 01 lutego 2010 11:13
irko jak masz racje to ci ja przyznaje czyz nie? ale teraz ewidentnie pie..lisz pisalem ze bilem jak sie tak nie nazywalo i nie mialo rzadnej nazwy dobre chlopaki robili sobie sok dla siebie krag ludzi sie powiekszal i juz robienie sokow dla siebie nie wystarczylo nikt tu nazwy nie zmienial ot cala tajemnica ludzie co wiedza o co chodzi a czasem tylko czytaja to forum jedynie smiechem traktuja osoby ktore na sile chca zrobic z tej firmy syf prop dziala kozacko nie jest to to samo co z synowexu ale klepie jak powinien a najbardziej zadowolony jestem z mastera nigdy nie mialem tak twardej sylwetki i paly heheheh poprostu pierwsza klasa tak wiem zaraz bedzie kontrnatarcie piszecie ze nie wbijecie bo ktos wam cos powiedzial a moze wbijcie bo wam ktos powiedzial i wtedy sie wypowiedzcie dziala czy nie irko flakony sa fajne teraz korki i gumki tez wizualnej roznicy nie widze a w dzialaniu tak dostalem propa innej firmy nn i co moge powiedziec to ze nie boli ale tez ze tam niema 100mg/ml wole przybic brd jednak zdecydowanie
1265019232000
irko123
Wysłana - 01 lutego 2010 11:15
nikt sie nie kloci, ja nie mam zdania na temat brd bo w zyciu nawet tego w rekach nie mialem ale potrafie wyciagnac wnioski z tego co czytam i od samego poczatku tego tematu to wbijajacych bylo jak na lekarstwo a pimpowania jest duzo roznica jest chocby taka w propie, ze nie jest na EO, to ze ciebie nie boli to nic nie znaczy bo ja jakbym go wbil w udo to tydzien nie chodze
Zmieniony przez - irko123 w dniu 2010-02-01 11:17:50
1265019320000
jacekm31
Wysłana - 01 lutego 2010 11:28
nowy prop jest na EO irko a dla tych co maja reakcje po wbiciu propa proponuje lignokaine jedna jednostke na centa propa zero jakiego kolwiek bolu a teraz cos ci powiem ja tez jestem uczulony np na pigoly tydzien na mecie i musze przestac bo zamola i brak apetytu ale znalazlem i rozwiazanie tego tematu i teraz wcinam metke wino az milo nie przestalem bo mi cos przeszkadza szukalem sposobu by to zniwelowac i obejsc p.s ale ja propa tylko testolica bilem po nogach innego underowego bym sie nie odwarzyl a nowy prop z brd nie boli mnie i to bez lignokainy wiec dla mnie kozak
Zmieniony przez - jacekm31 w dniu 2010-02-01 11:30:40