Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 28296 razy
słowa kluczowe: temat  ogolny 
Autor

BRD-FID Temat ogolny

fuzzy-hair

Wysłana - 29 listopada 2009 11:28    Edytuj Cytuj
panowie jak bold na dzien dzisiejszy?

black28

Wysłana - 29 listopada 2009 11:34    Edytuj Cytuj
szczerze mowiac:
osobiscie nie bilem bolda.kilku znajomych leci boldki brd,w granicach 15-16tygodni.
ogolnie chwala.napewno w boldzie bolda znajdziesz.
jedyny minus jaki slysze-to stezenie; wiec trzeba sie liczyc z tym,ze dac trzeba wieksze dawki.
napewno wolalbym brac dwie butle brd, niz jedna obecnego boldegana/genfara. cenowo wyjdzie taksamo, ale wiecej mg uzbierasz w tym brd

nienawidze falszywych i obludnuch ludzi.cenie gre wedlug zasad.
"patrz, komu ufasz...."

Fawkes

Wysłana - 29 listopada 2009 11:42    Edytuj Cytuj
czyli nie biles nie wiesz ale krecisz ze niby nie pimp ale i tak pimp

Zmieniony przez - Fawkes w dniu 2009-11-29 11:43:17

masa nałogiem życie zabawą a koxy podstawą

black28

Wysłana - 29 listopada 2009 11:59    Edytuj Cytuj
masz cos jeszcze madrego do powiedzenia ???
chlopak sie pyta o boldka,to pisze co wiem.sporo tego w lapach mialem,i co drugi kumpel wbija..
masz jakis problem ??

tak ****a pimp! brd najlepsze na swiecie, nawet apteka gorsza ! a klepie je w garazu,z sasiadem. polprodukty mieszamy w pralce.a ten slomkowy kolor soku to mocz..
kapsle tak pozaginane bo recznie to robie,dziadkiem do orzechow...

Zmieniony przez - black28 w dniu 2009-11-29 12:00:21

"patrz, komu ufasz...."

Bemo26

Wysłana - 29 listopada 2009 13:00    Edytuj Cytuj
Black - twoj jest pierwszy cykl widocznie ze zejbal.... zastrzyk i dales igle pod kątem a póznej o pomoc na forum że stan zapalny.....
Tymi slowami błysneles naprwde koniec pompowania brd - bo wrazenia nie robi nic a nic , no dobra moze jest dobre ale jak na tydzien walisz grama, ale wrażenia nie robi..
Smoku nie mam od poczatku bóli wiec nie dodawaj sobie ze to nie wina soku --- bóle zaczeły sie od 5 tygodnia i po samym enanie, jak zrobie zastrzyk w czwartek to w poniedzialek musze odpuścic bo napierd.... tragedia..... Treningu dobrego nei mozna zorbic bo urywa lape, a o dupie juz nie wspomne..
Chciałem sprawdzic brd i zobaczyc czy faktycznie tak dziala - działa deca i enan mizernie, bo 250mg ta nie ma .. w tyg odbieram badania na tescia wiec zoabczymy ile mu podnisło...
Smoku powiem ci ze fenix działa o niebo lepiej nie ma porówniania z brd..
Jak dla mnie koniec tego pompowania brd - nie ma czym sie zachwalac naprawde nie ma czym...
400mg tescia polskiego działa o niebo lepiej niż gram enana z brd taka prawda !!!
To tyle ode mnie - dokoncze cykl na brd i napsze na sam koniec...

on

black28

Wysłana - 29 listopada 2009 14:15    Edytuj Cytuj
a biles te 400mg polskiego enana ?? czy tak zakladasz,ze tak pewnie jest ?

nigdy nie pisalem ze jest codowne. ale jest warte swojej ceny,jest tansze niz inne polskie undery.
a niejeden juz by najlepiej,wrzucil to brd do jednego kotla,z bd,ip,czy eurochem.
dla mnie jest to dzialajacy sok,za stosunkowo male pieniadze.
i nie mow mi,ze wzioles brd,zeby je sprawdzic...
wzioles bo tanie,bo cykl na tych srodkach z innej firmy-wyszedlby pare stow drozej.
moze nie mam racji ???
dzialac dziala,a ze kosztuje niewiele - to nie spodziewaj sie przypadkiem,ze zamiast 250 ktos wleje 400mg boldka np...
za stopare zeta..to dobrze ze dziala.
bd,eurochem,ip - jest drozsze.pewniejsze ? wolisz je od brd ??

chcesz jakosciu to zaplac ! pewny boldenon "pesso pesado" wyjdzie cie 800zl,i masz wtedy dobrego bolda.
ale polak by chcial dostac za darmo najlepiej,i jeszcze marudzi ze nie jest ideal.
jak kupisz malucha za 1000zl,to bedziesz mu wytykal,ze jest gorszy niz golf za 40000 ???

dla mnie atutem jest to,ze w dece dece leja,a do trenu tren. a stezenie to sobie cena nadrobie,i tyle.
czemu porownujecie brd,do wiodacych i najlepszych firm na rynku ? porownajcie je do firm,w tym samym przedziale cenowym.

rozumiem po propie bolacy miesien,ale po enanie ??
czlowieku,ja tego enana to walilem po 2 gramy tygodniowo,i zero problemow.a ty sie kujesz raz na cztery dni,i juz nie mozesz...

i nie mow mi o cyklu..bo o ile dobrze kojarze specu,to sam ci ten twoj obecny cykl rozpisywalem,prawda ???
a teraz mi sapiesz,i sie porownujesz ??
pokory troche.2 miechy temu to nie wiedziales co,z czym,i gdzie.. a teraz sie wozisz i gleboka krytyka rzucasz na lewo i prawo.

i wogole jakie podejscie..po lapach ?? pod pachy sobie wbij,albo w piety...

Zmieniony przez - black28 w dniu 2009-11-29 14:18:34

"patrz, komu ufasz...."

myogenix

Wysłana - 29 listopada 2009 15:03    Edytuj Cytuj
koniec pimpowania koniec kazdy kto ta firme sprawdził mówi tak bijemy grama tescia i działa jak 250mg tescia =zanizone stezenie
robia sie ropiele= zła obrubka produktu
kiepskie nieszczelne opakowania = lecenie po kosztach
prop stoji jak dołoadowanie w mixie to mówi juz wszystko;)

raz człowiek naprawde sie zakoch**e moja miłoscia juz do konca bedzie kulturystyka

Bemo26

Wysłana - 29 listopada 2009 21:23    Edytuj Cytuj
Smoku jak bym nie bił teścia w takich dawkach to bym nie pisał ze działa lepiej od brd w dawce 1 gram ....
dodam ze miejsce po zastrzyku spuchnięte ostro ...
no to teraz do***a..... 2 gramy tygodniowo no to widać jakie on trzyma piękne stęzenie ... ja bije po gramie i szału nie ma.... Ale wiesz co nie dyskutuje z tobą bo ty na czarne mowisz białe na białe czarne - nie możesz zrozumieć ze brd to śmieć ...
Jeszcze zeby ja tylko miał takie problemy to uj z tym ale widze ze jest coraz więcej osób a ty cały czas swoje .. Powiem ci jedno fenixa soki powalaja na kolana brd .. nie bede sie powtarzał tobie kilka razy bo wszechmogącym nie jesteś - kupiłem na tester brd i wystawić opinie, a Ciebie tak to boli widze ze nie możesz sie z tym pogodzić, nie martw sie ludzie będą brac to bezrobotnym nie zostaniesz....
Specu od rozpisywania cylki - tak rozpisałeś mi ile enana i deci tyg to zle sie zapytałem ??? bo jeśli ma napisane 250mg to dla mnie wystarczyło by 500mg i 300mg i wolałe msie upewnic - ale taki spec jak ty od brd odrazu mi pwoiedzial co i jak - tylko mogles dodac brd nie ma stęzenia 250mg jak jesteś takim znawco - powiem ci jesdno jesteśtakim znawco jak z mysiej ****... wór na mąkę..
Nie wylatuj mi tu ze nie mam pojęcia co i jak tu - powiedz mi cwaniaku czy ty jesteś w każdym produkcje tak oblatany nie wiec wolałem sie upewnić wiec przestań pierdo.. czytać nie umiesz pisze ci ze po enanie łapę urywa a ty walisz mi tu po propie, i i dodam ze jak po piropie urywa dupę to tez prop lipny... Więc weź sie za handel koksem .... a nie pompujesz jeden powtórzę jeden produkt .....
widać tylko w dupę sie kujesz bo nie masz pojęcia gdzie sie w tryceps wali...
To na tyle nie mama zamiaru robić jazd o brd śmiecą...
Oj boli cię to widze bardzo zle opinie na brd ....
Słyszałeś cytat o idiocie ? więc już nie napisze bo nie mam zamiaru zejść do tego poziomu ....
Pozdrawiam i zdrowia życzę na sokach brd

Tyle ode mnie - moje zdanie znasz i poguć sie z tym !!!! jak nie potrafisz to nie pisz - proste .

Zmieniony przez - Bemo26 w dniu 2009-11-29 21:30:55

on

black28

Wysłana - 30 listopada 2009 10:08    Edytuj Cytuj

Zmieniony przez - black28 w dniu 2009-11-30 10:09:23

"patrz, komu ufasz...."

GREGOR_ian SECOND

Wysłana - 02 grudnia 2009 22:15    Edytuj Cytuj
Polecam przeczytac ten post z linku ponizej od poczatku do samego konca. Koncowka jest zaskakujaca

Cala prawda o tym swietnym towarze:

http://www.sfd.pl/Niemiecki_Testosteron_Propionat_BRD_FID-t548746.html

BORN TO WIN.
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 97 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

BRD-FID Temat ogolny

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  ...  ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.