gregor usunąłeś wypowiedz mastermen nie za to, że nie trzyma się tematu, bo masa innych ludzi też się nie trzyma i pisze głupoty ale jest to komuś na rękę

a jego wypowiedź tej grupie nie była na rękę

o co chodzi wiesz dobrze, jesteś tutaj modem, masz dbać o porządek, ale nie wybiórczo... napisałeś mi coś na priv kiedyś, a sam tego się nie trzymasz ;)
krac co do fotek, to ja mogę zrobić np. w pon jedną i za powiedzmy 4-6tyg kolejną, lub nawet szybciej tren biję od tego tyg, ale fotki nie chętnie daje na forum z pewnych względów, ale na priv mogę dać jeśli potem się nie pojawią nigdzie ;] by nie było nawet z gazetą w ręku mogę by data była

tylko... tak jak już mówiłem, jedni mogą spamować inni nie... wypadało by kasować wypowiedzi jednych i drugich nie związane z tematem, już nie mówiąc o tym *******eniu o gumce z czego zaraz pewna grupka zrobiła sobie okazję by pojechać środek, którego na oczy nie widziała, co okazało się nie prawdą, ale o tym już potem cisza ;] i dalej texty o gumce lecą, fajnie, ale gumka jest była i będzie... tak samo zawartość, zawsze można to zbadać nawet najprostszą i najtańszą metodą jaką są badania w szpitalu ;] mowa tutaj o teście.
ja się nie zawiodłem na tej firmie... wręcz odwrotnie pierwszy raz jestem zadowolony

co do mojej opinii o tym co biorę to lecę boldka i tren acetat dopiero od początku tego tyg, ale libido ostro poleciało już, nie ma tragedii ale przyzwyczaiłem się do tej mega mocy po teście więc różnica odczuwalna, pierwsze 3 dni czułem się jak bym był chory, nie mogłem spać, teraz już jest ok, poza tym, że dalej trudno o sen. Bije 25mg ed. Więcej po tyg nie ma za bardzo co pisać, sajdy pasują do środka, a efekty ocenie z czasem

iniekcje dla mnie są bezbolesne, bije na zmianę w prawy i lewy bark, krótka i cienka igiełką bo 25mg to tylko 0,25ml.
Zmieniony przez - luks__pl w dniu 2009-07-18 10:17:24