Witaj Kogut!Mam duzy problemZamawialem 3x - Universal Animal Stack2 (21 pakietów)+Universal Animal MStack (21 pakietów)+Universal Animal Pump.No i wszystko bylo by super gdyby nie to ze brakuje mi jednego Universal Animal Pump.Postaraj sie to wyjasnic tak szybko jak to mozliwe.I odpisz mi czy to doslecie czy bede mial rabat na ta kwote przy nastepnym zamowieniu.Moj numer zamowienia to 10589.DZIEKI!!!
Musisz mi dac czas do jrtra conjamniej , według naszych stanów magazynowych wszytsko sie zgadza, mozesz mi wkleić foto paczki i napisac co dokałdnie w niej było ,bedzie mi to potrzebne do przeważenia takiej samej paczki.
pozdrawiam
Specjalista -
1202483350000
raf1303
Wysłana - 08 lutego 2008 17:24
Fotki Ci niemoge poslac bo kartony juz wyrzucilem.Ale zdziwilo mnie bo paczka byl oklejona od gory pojedynczymmi pasmami tasmy bezbarwnej(przypuszczam ze moze ktos ja otwieral bo byla zamknieta dosc slabo)Niewiem sam co mam myslec!Nietwierdze ze to wasz wina bo paczka przeszla przez wiele rak(pracowalem na poczcie wiem jak jest)-ja tylko stwierdzam fakt.I prosze o sprawdzenie co sie stalo z Pumpem.Czesc produktow byla w kartonach a czesc luzem no i papier do zabezpieczenia.Oto co bylo w srodku Producent: ! Promocje specjalne ! Produkt: Universal Animal Stack2 (21 pakietów)+Universal Animal MStack (21 pakietów)+Universal Animal Pump(nieszczesne dwie sztuki) Opakowanie: 1 zestaw specjalny Cena produktu: 377,00zł Ilość: 3 Suma: 1 131,00zł