Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1471 razy
słowa kluczowe: użytku  domowego 
Autor

BIEŻNIA do użytku domowego

xexecute

Wysłana - 18 sierpnia 2009 10:46    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Cześć,

W sumie mam dwie sprawy ale połączę je w jeden wątek. Mianowicie, planuję zakup biezni do użytku domowego do kwoty 3000zł. Wstępnie wybrałem bieżnię PIONEER CLASSIC G6442 BH FITNESS (http://www.fitness4you.pl/bieznia-elektryczna-pioneer-classic-g6442-bh-fitness,det,589.html), co o niej myślicie? bardzo wazne jest dla mnie by była możliwość złożenia bieżni i np. schowania jej pod łóżko.

Druga sprawa to techniczna kwestia bieżni. Spotykam się czasami w klubie fitness, że podczas biegu na bieżni elektrycznej przy styku stopy z taśmą, taśma wychamowuje, tak jakby występował zbyt duży docisk taśmy do jej podłoża. Czym może być to spowodowane? Naciągiem taśmy?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 sierpnia 2009 11:25 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 18 sierpnia 2009 11:25    Edytuj Cytuj
Co do bieżni jest w miarę ok, może trochę małą prędkość max i słaby kąt nachylenia ale dla celów rekreacja jest ok, co do kwestii technicznych z tego co opisuje(ja tak wnioskuje) to chyba bardziej chodzi o silnik napędzający taśmę i opór jaki ty i twoja waga mu stawia....
Ekspert -

xexecute

Wysłana - 18 sierpnia 2009 11:36    Edytuj Cytuj
Bieżnia w sumie będzie wykorzystywana ok 2h dziennie, mam nadzieje że a wystarczy.
A jeśli chodzi o drugą sprawę to moja waga to ok 85kg, wiec niewiele jak na bieżnie LifeFitness, no nie wiem, wydawało mi się, że chodzi własnie o naciąg pasa.

qazar ZASŁUŻONY

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

BIEŻNIA do użytku domowego

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.