SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

BADANIA PO PCT ZŁE SAMOPOCZUCIE I LIBIDO

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2536

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Na forum 215 dni Przeczytanych tematów 1761
Witam, wrzucam wyniki badań po pct, towarzyszy mi złe samopoczucie, problemy z koncentracją, wahania nastroju, brak energii i siły do działania. słabe libido, niepełna erekcja.
Czy może to być problem e2? pct skonczylem tydzien temu

prosze o podpowiedz/pomoc :) pozdrawiam


Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 3978 Napisanych postów 67981 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 551306
Wypełnij ankiete działu
http://m.sfd.pl/]]]_ANKIETA_[[[_/_REGULAMIN_DZIAŁU_DOPING-t909463.html
Napisz jak wyglądał cykl i odblok
Wyniki jak po PCT dziwne szczególnie poziom testo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Na forum 215 dni Przeczytanych tematów 1761
Formularz - Proszę o pomoc
Wiek
24
Waga
86
Wzrost
185
Obwód ramienia
42
Obwód klatki
120
Obwód uda
60
Obwód talii
85
Staż na siłowni
36
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
2 cykle 1 meta+tesc 2 cypio+bold+meta zejście propem

1 cykl 6 miesiecy (cypio+meta-zejscie na propa i wino)
MOSTEK
2 cykl 6 miesiecy (cypio+boldenon+meta - zejscie na propa, tapering)
cały czas brałem arimidex 1/3 tabsa co 4 dni
3/5 dni po shocie propa 10k HCG rozbite na 2-2-1-1-1-1-1-1
5 dni po hcg clomid 30tabsów 150-100-100-50

CLOMID skonczylem tydzien temu, ale juz od dluzszego czasu czuje sie zle (jeszcze przed taperingiem z propa) na CLOMIE doszedl problem z libido



Zmieniony przez - fuarkfl w dniu 2018-02-26 12:39:26
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2203 Napisanych postów 13574 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 199643
Sprawdzales e2 przed odblokiem?hcg baaaardzo skromnie potrzeba bylo ze dwa razy tyle i pod koniec hcg zrobic badanie testa swojego w jakiej jest kondycji
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Na forum 215 dni Przeczytanych tematów 1761
no własnie nie, robiłem badania na cyklu wtedy e2 bylo ponizej dopuszczalnej normy
a czuje sie slabo juz od kilku miesiecy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 658 Napisanych postów 2622 Wiek 29 lat Na forum 357 dni Przeczytanych tematów 45314
moze trzymaj sie jednego tematu
1

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Na forum 215 dni Przeczytanych tematów 1761
sory za zamieszanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Na forum 215 dni Przeczytanych tematów 1761
w czym moze byc problem? bo juz nie wiem co z tym zrobic...


Zmieniony przez - fuarkfl w dniu 2018-02-26 12:56:07
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 99 Na forum 222 dni Przeczytanych tematów 616
Progesteron robiłeś ?
Może tarczycę (TSH ft3 ft4) i badania wątroby. Bo z tych tutaj nie wygląda to źle.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Na forum 215 dni Przeczytanych tematów 1761
prg robilem wczesniej i bylo okej

jutro wlasnie ide po skierowanie na morfologie, tarczyce, nerki watrobe i ekg.

ostatnio miewam problem z cisnieniem ciagle mam 130/50 moze w tym szukac problemu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 647 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 20488
pct skonczyles tydzien temu i tu masz odpowiedz, jeszcze clomid w tobie krazy, okres poltrwania to o ile sie nie myle 5-7 dni, a dawkowales wysoko wiec tego szitu jeszcze w tobie jest sporo, wyniki jak najbardziej dobre, udane pct, jadra zdrowe bo ladnie reaguja na LH czego wynikiem jest poziom testosteronu, problem zlego samopoczucia jak jeszcze byles ON i wachan nastroju moim zdaniem lezy w arimidexie, ja sam tak na niego reaguje, zostaw teraz wszystko, zadnych ari zadnego clomidu wiecej a w przeciagu miesiaca powinno byc ok, cierpliwosci, i jesli moneta jest to warto za miesiac powtorzyc badania


Zmieniony przez - Wlodiii w dniu 2018-02-26 19:27:26
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pomoc w rozpisaniu cyklu