Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

BADANIA LAB., USG, RTG INTERPRETACJA, PYTANIA itp...

germaine

Wysłana - 22 listopada 2008 18:58    Edytuj  Cytuj
nie straszcie
trzeba też mieć na uwadze, że to zdjęcia z telefonu, ale rozumiem że dopiero specjalista lepiej oceni
eh, nie dość że trza czekać to jeszcze możliwie złe zdjęcie, wykonywałam to co pani obsługująca machinerie kazała
przynajmniej trochę topic sie wzbogaci moge jedynie jeszcze jedno zdjęcie z przodu dać http://e.imagehost.org/view/0080/Zdj_cie0182.jpg

tutaj mój topic z dokładniejszym opisem http://www.sfd.pl/dziwny_b%C3%B3l_g%C5%82owy_%3A%2F-t450378.html

jeśli faktycznie jest jakieś "przewężenie", jak to sie leczy?

Saida

Wysłana - 22 listopada 2008 19:56    Edytuj Cytuj
Samego przewężenia jako takiego się nie leczy,ale przewężenie może być skutkiem np. dyskopatii i to się leczy. To musi ocenić lekarz jeszcze dodatkowo na podstawie objawów,jakie występują u Ciebie.

germaine

Wysłana - 22 listopada 2008 21:23    Edytuj Cytuj
ok, dzięki, odpiszę jakie będą wyniki ;) być może neurologia, może stres... mam nadzieje, że nic poważniejszego np. z 'mózgiem' ()
aktualnie czuję sie lepiej, ale mam wrażenie że coś jest "nie tak"

germaine

Wysłana - 27 listopada 2008 12:17    Edytuj Cytuj
ok, odpisuję...
wczoraj p. doktor bardzo mnie nastraszył, ale stwierdził że woli mieć podejrzenie niż nic nie powiedzieć a miała by się stać tragedia ;p
podejrzewał, złamanie/pęknięcie obrotnika a nie muszę mówić co by się stało, gdyby na tej wysokości coś się np. przesunęło -może na zdjęciach, które wrzuciłam nie widać, bo światło jest jaskrawe
ale objawy powinny być od razu i ciągłe, więc nie chciał tego wiązać ze zdarzeniem na wfie, zalecił zdjęcie przez gardło i rzekomo nic nie jest uszkodzone (na szczęście)
jeśli ból się powtórzy, będę musiała szukać pomocy raczej u neurologa itd. :P

germaine

Wysłana - 02 grudnia 2008 15:24    Edytuj Cytuj
czy normalnym jest, że od czasu tego zdarzenia prawie w ogóle mi nie "chrupie" w karku? tzn. przedtem wystarczyło że okręciłam głowę (celowo) i normalnie było słychać chrupanie, tak jak np. niektórym w kolanach, łokciach itd, wiecie o co chodzi czasem coś sie przestawi, ale nie w takim stopniu jak przedtem

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 22 grudnia 2008 12:36    Edytuj Cytuj

Prawidłowy wynik audiogramu dla mężczyzny przed 30'tką.
Materiał dzięki uprzejmości jednego z userów forum sfd.

doping & zdrowie
Ekspert -

Saida

Wysłana - 01 stycznia 2009 20:47    Edytuj Cytuj
Germaine,jak nic nie chrupie,to tylko się cieszyć

grom1991

Wysłana - 04 stycznia 2009 11:46    Edytuj Cytuj

proszę o interpretacje mego zdjęcia

grom1991

Wysłana - 04 stycznia 2009 11:46    Edytuj Cytuj

tak jak wyżej

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 05 stycznia 2009 16:41    Edytuj Cytuj
Skoro otrzymałeś zdjęcie to w kopercie musiał być opis.

doping & zdrowie
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 27 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

BADANIA LAB., USG, RTG INTERPRETACJA, PYTANIA itp...

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.