Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 10708 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
Ból w lewym boku ważne!!!!!!!!! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: ból lewym boku ważne
Autor "Ból w lewym boku ważne!!!!!!!!!"   

Festus
 Wysłana - 12 grudzień 2003 19:03        | zgłoś naruszenie regulaminu

Czy ktoś może mi powiedzieź co może mnie boleć w lewym boku lekko z tyłuzaraz przy końcu żeber. Od 2 dni przy głębokim wdechu czuje lekki ból tak samo gdymocno uciskam to miejsce. Pozatym czuje lekki dyskomfort ruchowy z tego powodu. CZekam na jakąś opinię . Dzięki Pozdrawiam

przyznaj SOG'a

MUTRA
 Wysłana - 12 grudzień 2003 20:20       [zgłoszenie]

pewnie mięśnie naciągnąłeś, trudno cie zdiagnozwoać via net

RUN CLEAN, RUN FAST!

AGILITY HANDLER PRO

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ból w lewym boku ważne!!!!!!!!!

<< gojenie rany / w ile się zrośnie >>

Podobne: ART: Jak należy zwalczać ból? | boli boli strasznie boli %-) | **Koniecznie przeczytaj** BÓLE BRZUCHA | Straszliwy ból pleców... co robić ? | Okropny ból pleców po MC | Lekki ból i przeskakiwanie

Warto przeczytać: zma prawda | zma informacje | dieta 73 kg wagi 180 cm wzrostu | Rockerr | skłony tułowia ze sztangą | wszystko o zma | sam winsrtol | treningi dla zaawansowanyh | plan treni gowy na siler | plan treni gowy na sile | ćwiczenia na lipo | plan treningowy na slie | gainer bcaa | prochem labs | pan na slie dla zaawansowanyh | NANDRODEC 300 | plan treningowy na slie dla zaawansowanyh | TRENING CYKLICZNY GRUPA III CYKL II | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL