Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1144 razy
słowa kluczowe: serca 
Autor

Ból serca

akster

Wysłana - 16 grudnia 2006 01:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam! Wszystkie dane macie w profilu. Aktualnie jestem w trakcie cyklu: prop 1-6 100mg e2d
meta 1-4 20mg ed.

Za sobą mam jeden cykl 1-6 prop 50mp e2d.

Cykl zaczałem taperingiem, stosuje osłony, wszystko jest przemyslane, zaplanowane od poczatku do końca. Problem pojawił po koniec pierwszego tygodnia [doszedłem do maksymalnych dawek]. Nie chodzi mi tu o kłucie, ale tępy ból w okolicy serca. Brałem kalipoz, filomag, aspargin. Nie pomagało. Zauważyłem ze ból pojawia sie w dni iniekcyjne;[zwłaszcza kiedy leze, zawaliłem 2 noce] postanowiłem odłożyć propa. Bóle minęły. Na pierwszym cyklu z propionatu nie zauważyłem zadnych skutków ubocznych. Teraz było o wiele gorzej.
1. Co mogło być bowodem tych bóli?
2. Jak mam dokończyć ten cykl?[zostawić 1-4 meta]
3. Które ze sterydów w mniejszym stopniu obciążają serce?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 grudnia 2006 01:24 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Deliver

Wysłana - 16 grudnia 2006 01:24    Edytuj Cytuj
Z bolem serca powiem ci - odstaw sterydy.

Push The Limits!!!
Specjalista -

t0nix

Wysłana - 16 grudnia 2006 02:40    Edytuj Cytuj
odstaw szpryce, gon do lekarza. serce masz jedno

me,myself and steroids

www.mwk-chelm.eu
Specjalista -

anferny

Wysłana - 16 grudnia 2006 06:20    Edytuj Cytuj
U mnie tez sie pojawily w trakcie cyklu z deki,wina,tescia,mety i ciagnely sie jeszcze dwa miesiace po cyklu.Na szczescie zrobilem wszystkie badania i serducho mam zdrowe,znaczy na tle nerwowym to było.Jednak z serduchem nie ma zartow lec do lekarza na EKG i niech Ci da skierowanie do kardiologa.

Życie zaczyna się po piędziesiątce...w bicepsie

awax

Wysłana - 16 grudnia 2006 08:12    Edytuj Cytuj
siema panowie u mnie tez sie pojawilo takie cos tylko ze jak odycham gleboko lub chodze . po silowni kucie w klatce piersiowej po lewej tronie mozeby byc to serce jestem na cyklu

dyslektykiem jestem :)
you have the big biceps:D
biceps is small dick its bigger:D

LL COOL J

Wysłana - 16 grudnia 2006 08:15    Edytuj Cytuj
Nie chcesz miec prblemow ze zdrowiem to teraz przemysl doporzadku czy warto walic w siiebie prochy
pamietaj mozesz miec wszystki esolonki witaminy ale kazdy organizm inny masz tu odpowiedz
a tak w ogole to do lekarza chłopie internet to nie koscioł by sie spowiadac

3 mechy bez treningow!
Specjalista -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.