Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1064 razy
słowa kluczowe: kregosłupa 
Autor

Ból kregosłupa

nedved31

Wysłana - 02 marca 2009 20:20    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

WItam ;)

otuż od jakiegoś czasu meczy mnie straszny ból w dolnej czesci kregoslupa bardziej z prawej strony, cieżko sprecyzowac kiedy sie nasila ... raz boli gdy sie krzywie, skrece albo zgarbie, a czasem jak sie wyprostuje ... Zaczeło to sie juz dosyć dawno ale ustapiło ... jakis miesiac temu wrocil jeszcze mocniejszy bol, byłem na basenie i przestało ... a od 2 dni znowu mnie boli ...
Dodam jeszcze ze mam nieco krzywy kregoslup ale olałem ćw korekcyjne ktore mialme wykonywac pare lat temu ... A czesto siedzie zgarbiony ...

Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 marca 2009 21:12 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mlz90

Wysłana - 02 marca 2009 21:12    Edytuj Cytuj
Proponuje isc do lekarza. dostaniesz skierowanie na przeswietlenie i wszystko powinno byc jasne.
Mialem podobny problem kiedys. Bawilem sie w freerunning i doprowadzilem do wlasnie ostrego bolu dolnej czesci plecow. poszeldme do lekarza dostalem skierowanie do szpitala na RTG i wyszlo ze mam kregozmyk. czy ze jeden krag wsowa sie do srodka. bolalo jak diabli. dostalem nastapne skierowwanie na prady i lasery. i jakos przeszlo... ale w pzoniejszym czasie wrocilo i nic nie pomagalo, starzy wzieli mnie to jakiegos kolesia "znachora" ktory cos tam z kregoslupami sie bawil i mi nastawil... teraz k**** jestem jak nowo narodzony

per aspera ad astra

podziękuj SOGiem i wystarczy

nedved31

Wysłana - 02 marca 2009 21:55    Edytuj Cytuj
tzn to nie jest taki bol całkiem na dole .. gdzies na 3/4 dlugosci ... ;) ale dzieki ;) uda sie do lekarza i wrecz zarzadam skierowania na przeswietlenie ;) a ten znachora to ktos w stylu "rece ktore lecza" czy ten lekarz ma jakas swoja "nazwe" ? ;p

mlz90

Wysłana - 02 marca 2009 21:57    Edytuj Cytuj
nie wiem czy go mozna nazwac lekarzem... hehe a nazwa takiego fachu to "kręgarz" lub "chiropraktyk". mi to pomoglo ale nie wiem jak bedzie w Twoim przypadku... moze wystarcza te prady z ketonalem. narazie to jedynie lekarza polecam, moze nawet on Ci poleci chiropraktyka... :)

per aspera ad astra

nedved31

Wysłana - 02 marca 2009 21:59    Edytuj  Cytuj
ok dzieki ;) SOG dla Ciebie ;)

nedved31

Wysłana - 02 marca 2009 22:00    Edytuj Cytuj
a jednak nie ... - nie moge ;p

mlz90

Wysłana - 02 marca 2009 22:00    Edytuj Cytuj
hehe :) trudno :)

ale tak czy inaczej powodzenia !!

Zmieniony przez - mlz90 w dniu 2009-03-02 22:00:58

per aspera ad astra

nedved31

Wysłana - 03 marca 2009 15:00    Edytuj Cytuj
Czesc ! ;)

Byłem dzisiaj i tej samej pani doktor co kiedyś ... powiedziala to samo, że mam napiete miesnie z prawej strony i to powoduje ten bol ... mam wykonywac cwiczenia rozciagajace i przepisala mi ketospray forte ... dowiedziałem sie rowniez, ze mam skolioze :o czy to mi nei przeszkodzi w rozwijaniu kariery pilkarskiej ?

mlz90

Wysłana - 03 marca 2009 15:30    Edytuj Cytuj
raczej nie ... :) ale musisz dbac o siebie ! :]

per aspera ad astra

nedved31

Wysłana - 03 marca 2009 16:02    Edytuj Cytuj
wiem, chce sie wziasc wkoncu za siebie ... miałem juz pare lat temu chodzic na gimnastyke korekcyjna ale olałem .. teraz załuje ... zastanawiam sie nad pojsciem na jakies przeswietleniem zbey okreslic poziom skoliozy ... i sie dowiedziec jak moge to wyprostowac ... nie wiesz moze czy to mzoe miec wpływ na moj wzrost ?

mlz90

Wysłana - 03 marca 2009 17:33    Edytuj Cytuj
tez mam skolioze i mam 193 cm wzrostu... raczej to nie ma nic do rzeczy :)

per aspera ad astra

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.