Temat: Treść:
Autor

Będzie rewanż Machida - Shogun

Odies

Wysłana - 19 listopada 2009 18:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Kontrowersyjna decyzja z UFC 104 zostanie ostatecznie zrewidowana. Walka ma się odbyć 1 maja 2010 w Montrealu.
A skoro w Kanadzie to może na tej samej gali, w walce z Danem Hardym, tytułu bronić będzie GSP.
Ale na razie to tylko moje domysły.

http://www.mmaweekly.com/absolutenm/templates/dailynews.asp?articleid=10030&zoneid=13

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 listopada 2009 18:42 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

w0jt Dana White

Wysłana - 19 listopada 2009 18:42    Edytuj Cytuj
rewanż miał się odbyć już w styczniu, ale czempion Machida doznał urazu ręki po wygranym boju z Shogunem

Business as usual
Ekspert -

bulletskat

Wysłana - 19 listopada 2009 18:50    Edytuj Cytuj
Biedny mistrz Machida...

"I beat you, you leave the division. You beat me, I will leave the UFC forever!"
Specjalista -

fanptsmma

Wysłana - 25 listopada 2009 16:12    Edytuj Cytuj
juz sie nie moge doczekać, mam nadzieje ze nie bedzię tym razem żadnych wątpliwości. stawiam na Shoguna przez TKO

_radek

Wysłana - 25 listopada 2009 16:51    Edytuj Cytuj
No to elegancko... tylko szkoda że dopiero w maju

,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka

kuka23

Wysłana - 25 listopada 2009 17:05    Edytuj Cytuj
Shogun teraz musi liczyć na KO, bo jak znowu będzie decyzja to nawet jak Machida będzie bez oka i z pozostawionym 1 zębem to i tak wygra... :/
Specjalista -

_lechu_

Wysłana - 25 listopada 2009 18:18    Edytuj Cytuj
Co Wy macie do Machidy ? Jeśli byłby zadowolony z rozstrzygnięcia wcześniejszej walki, to by rewanżu nie proponował...decyzja sędziów jest czasami poza wpływem samych zawodników, a niepisana zasada, że mistrza trzeba pokonać zdecydowanie jest zazwyczaj pozostawiona do zinterpretowania indywidualnego Ja liczę na dobrą walkę i na to, ze Machida się lepiej przygotuje tym razem

rahbjj

Wysłana - 25 listopada 2009 18:53    Edytuj Cytuj
Jak wyżej, Machida zgodzil sie na rewanz i tym razem mam nadzieje nie bedzie juz zadnych niejasnosci. Lubie Shoguna ale stawiam na Machide jak w 1szej walce.

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 25 listopada 2009 20:38    Edytuj  Cytuj
A w rewanżu Machida pojedzie Shoguna i co wtedy?

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -

SFD

Wysłana - 25 listopada 2009 21:00    Edytuj Cytuj
Chyba Machida po prostu zlekceważył przeciwnika i słabo przygotował się do walki. Tak naprawdę ostatnie walki nie wskazywały na dobrą dyspozycję Shoguna, o przegranym debiucie w ufc już nie wspomnę, następnie ledwo wymęczył wygraną ze starym Colemanem, który płakał, że nie ma kasy i nie stać go było nawet na obóz treningowy, następne zwycięstwo z Liddellem, który dawno nikogo konkretnego nie pokonał.
Teraz pewnie Machida się konkretnie przygotuje i nie da się niczym zaskoczyć Shogunowi.

greg 82

Wysłana - 25 listopada 2009 23:14    Edytuj Cytuj
Wydaję mi się, że trochę nacisk na sędziów miał miejsce bo np. w walce Ortiz - Griffin, gdyby sędziowali tak samo jak machida-sho i randy-vera to by spokojnie dali to Ortizowi bo dwie pierwsze rundy przeleżał na przeciwniku po obaleniach. A tu jednak dali Griffinowi. Także myślę, że z sędziowaniem nie będzie już takiej kichy przynajmniej w tym konkretnym rewanżu.

I tak najważniejsze jest to, żeby Shogun wygrał i doszło do Shogun-Nog 2 o tytuł

http://www.youtube.com/watch?v=YCC8DptL9-0

8:08 łysy o jednym z sędzi po walce Velasquezam>

8:08 łysy o jednym z sędzi po walce Velasqueza

Zmieniony przez - greg 82 w dniu 2009-11-25 23:31:31

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Będzie rewanż Machida - Shogun

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.