Witam Od 4 dni mam dziwny ból w prawym boku a mianowicie odczówam go przy samym kręgosłupie i prawie pod żebrami wolnymi ból promieniuje na cały bok czasem jest słabszy czasem mocniejszy najmocniej boli wieczorem. Z rana po przebudzeniu bólu prawie nie czuję, ale gdy zaczynam się ubierać, ruszać zaczyna boleć. Dodam ze jak nabieram całe płuca powietrza to kłuje w tym boku. Poza tym bólem wszystko jest okey nie zauważyłem żadnych zmian w organizmie. Wczoraj wziąłem gorącą kąpiel to ból ustał na czas aż opuściłem wannę z gorącą wodą. Może ktoś wie co to może boleć i jak to wyleczyć.
pewnei przykurcz mięśni ciepla kompiel rozlużnia ... ale moze warto isc do rodzinego
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1162731080000
polami
Wysłana - 15 lipca 2007 12:31
flesz, mam podobne bóle , jak sobie poradziłeś???
pola
1184495510000
TemplarX
Wysłana - 21 listopada 2007 14:09
Witam wszystkich ! Mam podobny problem od roku. Ból po prawej stronie brzucha, miedzyżebrami, czasami nawet na plecach. Żadne środki przeciwbólowe nie pomagają - może odrobinę no-spa. Pomaga natomiast lekki masaż tych miejsc i ruszanie się, ponieważ najczęściej boli mnie kiedy długo jestem w bezruchu i prawie zawsze w nocy. Wtedy musze się trochę porozciągać i jest ok. Ból potrafi momentalnie ustac i znowu po 5 minutach zaatakować. To jest kłucie tak jakby skóry a nie wewnątrz. Miałem robione USG i inne badania i niby jestem zdrowy. Ostatnio skojarzyłem te bóle z moją kifozą - zaokrąglone plecy i garbienie sie - Czy myślicie że to może mieć coś wspólnego?