Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 24594 razy
słowa kluczowe: prawym  boku 
Autor

Ból w prawym boku

Flesz

Wysłana - 05 listopada 2006 12:13    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
Od 4 dni mam dziwny ból w prawym boku a mianowicie odczówam go przy samym kręgosłupie i prawie pod żebrami wolnymi ból promieniuje na cały bok czasem jest słabszy czasem mocniejszy najmocniej boli wieczorem. Z rana po przebudzeniu bólu prawie nie czuję, ale gdy zaczynam się ubierać, ruszać zaczyna boleć. Dodam ze jak nabieram całe płuca powietrza to kłuje w tym boku. Poza tym bólem wszystko jest okey nie zauważyłem żadnych zmian w organizmie. Wczoraj wziąłem gorącą kąpiel to ból ustał na czas aż opuściłem wannę z gorącą wodą. Może ktoś wie co to może boleć i jak to wyleczyć.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 listopada 2006 13:51 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Boofi

Wysłana - 05 listopada 2006 13:51    Edytuj Cytuj
pewnei przykurcz mięśni
ciepla kompiel rozlużnia ...
ale moze warto isc do rodzinego

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

polami

Wysłana - 15 lipca 2007 12:31    Edytuj Cytuj
flesz, mam podobne bóle , jak sobie poradziłeś???

pola

TemplarX

Wysłana - 21 listopada 2007 14:09    Edytuj Cytuj
Witam wszystkich !
Mam podobny problem od roku. Ból po prawej stronie brzucha, miedzyżebrami, czasami nawet na plecach. Żadne środki przeciwbólowe nie pomagają - może odrobinę no-spa. Pomaga natomiast lekki masaż tych miejsc i ruszanie się, ponieważ najczęściej boli mnie kiedy długo jestem w bezruchu i prawie zawsze w nocy. Wtedy musze się trochę porozciągać i jest ok. Ból potrafi momentalnie ustac i znowu po 5 minutach zaatakować. To jest kłucie tak jakby skóry a nie wewnątrz. Miałem robione USG i inne badania i niby jestem zdrowy. Ostatnio skojarzyłem te bóle z moją kifozą - zaokrąglone plecy i garbienie sie - Czy myślicie że to może mieć coś wspólnego?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.