Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 64 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
Ból w potylicy 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: ból potylicy
Autor "Ból w potylicy"   

D_l
 Wysłana - 6 luty 2010 18:17        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam,
od wtorku zaczal mi doskwierac silny ból w okolicach potylicy ( lewa strona, z tylu glowy), jest to tak uciazliwe ze musze przerywac cwiczenia, bol pojawia sie przy wysilku fizycznym, cisnienie zawsze mialem w porzadku, dzisiaj mierzylem to mialem 125/75, nie doznalem zadnego urazu mechanicznego, pewnie czeka mnie lekarz jesli to nie ustapi lecz czy ktos z was mial podobna sytuacje? Czy w waszym wypadku bylo to cos powaznego?

przyznaj SOG'a

WollyAWF
 Wysłana - 7 luty 2010 15:16       [zgłoszenie]

Idź do lekarza. To zbyt poważny problem by o nim spekulować na forum.Pamiętaj , że każdy ma inny organizm i to ,że komuś przeszło nie musi oznaczać tego w Twoim przypadku.
Pozdrawiam

Citius, altius, fortius

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ból w potylicy

<< .......Opaski elastyczne...... / Co to jest? >>

Podobne: ART: Jak należy zwalczać ból? | boli boli strasznie boli %-) | **Koniecznie przeczytaj** BÓLE BRZUCHA | Straszliwy ból pleców... co robić ? | Okropny ból pleców po MC | Zwichnięty bark, a nie boli?

Warto przeczytać: rozstep ramie | aeroby treningu | kraków sobota | obraz miasta w literaturze | insulina propionat hardcore | jajko jajka | miksowanie miesa | fosfataza zasadowa | marek piotroski | mam 15 lat moge cwiczyc | robimy forme na 2006 cykl | klata 2 razy w tyg | daniel881216 | apetiz | daniel dolega | ciemna strona mocy | czarna strona | m a s s scites | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL