Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Ból w lewym-dolnym boku brzucha..

Didimann

Wysłana - 22 marca 2009 19:45    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Od jakiegoś czasu mam bóle w dolnym lewym rogu brzucha, nie wiem czym ból mógł być spowodowany, lecz pamiętam, że boli mnie od tej sytuacji na wf, która odbyła się 3,4 tygodnie temu. Tak więc skakałem 5skok, później robiłem jeszcze brzuszki na czas. I właśnie ból wyszedł po czasie, jakoś parę dni po tym wf. Boli mnie kiedy podskakuje, kiedy napinam brzuch, lub kiedy go wypycham do przodu, lub nagle się poruszę brzuchem, bo z chodzeniem nie mam problemów i mnie nie boli. Nie wiem co mi jest ale ból jest umiejscowiony dokładnie nad pasem w środkowym miejscu lewej części brzucha. dziękuje za odpowiedzi. elo

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 23 marca 2009 23:15 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Olimp - Chela MZB Sport Formula

CENA: 41.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Didimann

Wysłana - 23 marca 2009 23:15    Edytuj Cytuj
doradzi ktoś?

overall

Wysłana - 23 marca 2009 23:27    Edytuj Cytuj
prawdopodobnie wyrostek, bądź przepuklina brzuszna w ostatecznosci jakas uporczywa kolka :D nooo chyba ze sa to jakies zakwasy

idz do lekarza a jesli nie stwerdzi dokladnie co ci jest to do kilku lekarzy, wybierasz wtedy opcje z najwyzsza iloscia glosow przez ankietowanych i dzialasz :P sory za takie podejscie ale z doswiadczenia wiem ze tzw lekarze specjalisci to sciema...

Didimann

Wysłana - 24 marca 2009 11:13    Edytuj Cytuj
jak może być wyrostek, jeżeli boli mnie w lewym boku;p? Wyrostek jest przecież po prawej stronie.

waszkaSz

Wysłana - 29 lipca 2009 11:23    Edytuj Cytuj
Didimann i co byłeś u lekrza? Już wiesz co Ci jest? Bo mam to samo;/.

Rick69

Wysłana - 29 lipca 2009 13:23    Edytuj Cytuj
Moim skromnym zdaniem.. przepuklina.. miałem to samo.. chyba ze naciagniecie pachwiny.. moze promieniowac ;)

waszkaSz

Wysłana - 31 lipca 2009 08:08    Edytuj Cytuj
Operacja przepukliny to poważny i bolesny zabieg?

Rick69

Wysłana - 01 sierpnia 2009 09:45    Edytuj Cytuj
Pod narkoza.. poza tym po jakimś okresie czasu.. 6 miesięcy lub dłużej można ćwiczyć normalnie ale najlepiej pod okiem lekarza.. wiesz.. jeśli to przepuklina to nie ma co zwlekać w sporadycznych przypadkach może to się skończyć martwica wiec.. czym prędzej do lekarza

donJAZYResko

Wysłana - 03 sierpnia 2009 15:48    Edytuj Cytuj
Może być coś na jelitach. USG. Pzdr..

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ból w lewym-dolnym boku brzucha..

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.