Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Ból w kolanie przy przysiadzie

Avvvan13

Wysłana - 28 lipca 2008 08:05    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Wczoraj kiedy siedzałem przy kompie poczulem nie znaczne spięcie w kolanie i od tego czasu zaczelo mnie boleć ,ale tylko dla jak robie przysiad (bieganie skakanie bez bol) i tu rodzi sie moja prosba co to moze byc? Moje spotrzezeni jest ze moge miec napiety czworgłowy.I czy wogule jest tak mozliwość.
Z góry dzięki
Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 lipca 2008 10:42 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Ronaldo08

Wysłana - 28 lipca 2008 10:42    Edytuj Cytuj
hmm dziwne podczas siedzenia nabawiles sie kontuzjiale spoko mysle ze niewarto sie tym martwic łatwo przyszlo łatwo pójdzie, przejdzie z czasem narazie nierób tych przysiadów poczekaj pare dni

Avvvan13

Wysłana - 28 lipca 2008 12:22    Edytuj Cytuj
Moze jeszcze dodam ,że jestem w trackie bardzo powaznego trenigu.(8 km dzienie,cos na brzuszek,trenig na skoczność na piachu,i mocniesze rozciąganie) mogło to wpłynąć na kolano?

Adamrybka

Wysłana - 28 lipca 2008 14:18    Edytuj Cytuj
przysiady czesto wykonywane w dużych ilościach bardzo źle wpływają na stawy kolanowe (wiem cos o tym) bieganie raczej jest nieszkodliwe jednak nie po asfalcie a rozciąganie wskazane rozciągać sie powinien każdy i to często

Jeanette_

Wysłana - 30 lipca 2008 09:50    Edytuj Cytuj
Mozesz miec troche przeciazone sciegna - one sie wtedy odzywaja wlasnie przy zgieciu kolana (boli, albo czasem i w ogole nie mozna zgiac kolana), kolano jest mniej mobilne, w sensie nie ma tej sprezystosci przy zginaniu - wyproscie. Zwlaszcza po zgieciu ma sie czasem takie uczucie 'zastania'.
To jest mozliwe biorac pod uwage, ze duzo biegasz i skaczesz.
Napisz, czy cos Ci puchnie, i jest tak, w ktorym miejscu - sciegna moga puchnac tam z tylu, w dole podkolanowym. Chociaz moze byc tez tak, ze kolano puchnie ze wzgledu na to, ze dzieje sie cos w stawie, i tez pojawia sie wtedy obrzek, wiec jednoznacznie ie mozna stwierdzic.

...Only thing to do is jump over the moon...

Avvvan13

Wysłana - 31 lipca 2008 08:12    Edytuj Cytuj
Odpusciłem sobie trenig na 3 dni i jest ok zadnego bolu nie czuje . Bol występował w okolicy podrzepkowej kolana. I związku z tym bolem chciałbym wzmocnic mięśnień czworogłow i aparat wyprostny kolana znacie jakies cwiecznia do tego ?
Pozdrawaiam

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ból w kolanie przy przysiadzie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.