Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2640 razy
słowa kluczowe: dole  pleców 
Autor

Ból w dole pleców...

robsonx

Wysłana - 18 lutego 2010 22:06    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. Mam problem z plecami od ponad 3 tygodni. Ból zlokalizowany jest na dole i dodam, że różnie go odczuwam ( w różnych miejscach ). Szczególnie nasila się podczas schylania ale również cholernie boli gdy próbuje biegać, bądź skakać itp. Byłem u lekarza, skierował na prześwietlenie. Dla przybliżenia sytuacji powiem, że ćwiczę na siłowni oraz trenuję kickboxing. Przyczyną bólu prawdopodobnie są treningi ale mam już przerwę prawie miesiąc i dalej boli. Smaruje maściami ale mało co pomaga. Zna ktoś może jakieś sposoby na pozbycie się bólu? Czy ktoś miał coś podobnego? Jak samemu mógłbym rozpoznać czy to np. nie korzonki?

Przykładowe zdjęcie gdzie zaznaczyłem miejsce bólu : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bdf7b50bd7c35e1b.html

Zmieniony przez - robsonx w dniu 2010-02-18 22:08:44

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 lutego 2010 22:24 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

dzejsson

Wysłana - 18 lutego 2010 22:24    Edytuj Cytuj
mi pomogło odpuszczenie MC na treningach po około pół roku znów zacząłem je robić i nie mam teraz żadnych problemów. Też nie mogłem już biegać z bólu i to mnie zmobilizowało

robsonx

Wysłana - 18 lutego 2010 22:30    Edytuj Cytuj
MC robie bardzo rzadko... Prawie wcale. Ból pojawił się właściwie dawniej niż 3 tygodnie temu ale przedtem miałem tak, że się dobrze rozgrzałem i bólu nie było. Tylko rano, ale pewnego razu wstałem i nie dałem rady się rozgrzewać ;/.

seremene

Wysłana - 19 lutego 2010 19:20    Edytuj Cytuj
a może napisz ile jadasz białka i ile warzyw bo może jesteś zakwaszony. ja podczas zakwaszenia miałem straszny ból w okolicach lędźwi;/

Aby wygrać trzeba grać....

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ból w dole pleców...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.