Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 776 razy
słowa kluczowe: łopatką 
Autor

Ból pod łopatką

Simone51

Wysłana - 21 stycznia 2010 19:06    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam,

Od jakiegoś czasu po "cięższym" treningu przez dość długi czas boli mnie pod lopatką, tak dokładniej to pod lewą gdzieś w połowie jej wysokości, w zależnościod wysiłku, ból sie ciągnie aż do gory na szyje.

Bylem u lekarza (troche czasu temu :P ) i powiedzial - koniec z cwiczeniami. Nie raczyl odpowiedziec, co to, dlaczego, jak i czy mozna wyleczyc. Zapisal standardowy zestaw przeciwbolowy i nara -_-. Chcialbym sie dowiedziec co to moze byc, a co najwazniejsze czy da sie z tego "wyjsc" zeby dalej cwiczyc.

Przegooglowalem to i znalazlem same odpowiedzi o raku pluc, raczej to nie te objawy.

Dzieki za pomoc/podpowiedz

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 stycznia 2010 21:08 
W większości przypadków polecamy:

Optimum - Whey Gold Standard 100%

CENA: 199.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

RDK893

Wysłana - 21 stycznia 2010 21:08    Edytuj Cytuj
kurde mam to samo tylko że wzdłuż łopatki

Kyokushin oznacza poszukiwanie
najwyższej prawdy w aspekcie fizycznym,
psychicznym oraz duchowym."
Sosai Masutatsu Oyama

Simone51

Wysłana - 21 stycznia 2010 22:35    Edytuj Cytuj
Przejarzalem tez oczywiscie na forum troche postow na ten temat, ale wydaje mi sie ze to nei to co mam, gdyz "kontuzja" odnawia sie za kazdym razem jak biore "wiekszy" ciezar, no pojecie wzgledne ... ale zalezy od ciezaru z jakeigo korzystam 3-4 tyg bez treningu i przestaje bolec. Jak zaczne czy po roku czy po miesiacu to przy pewnych granicach nakladu robi sie to samo ... :/

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.