Witam, zdaje sobie sprawe że troche tego tutaj było odnosnie bulu pleców ale licze ze pomożecie. Problem jest w tym, że plecy bolą mnie tylko w nocy. Budze sie z bólu codziennie około 5tej rano i czuje sie jakby mi ktoś za przeproszeniem zaj...ł łopatą. Plecy mam całe sztywne jak cholera. Ale godzina po wstaniu z łóżka - malutkie rozciąganie- i wszystko jest ok. W ciagu dnia nie odczuwam zadnego bólu, na siłowni też jest wszystko ok. Cwiczenia wykonuje oczywiscie poprawnie. Nie wiem co jest grane, łóżko mam wygodne, codziennie układam sie do snu w innej pozycji ale to nie pomaga. Może mała rada ??? dziekuje z góry
problemow z innymi stawami nie masz ? klopoty z oczami, jelitami, gardlem, uprawiales seks bez zabezpieczenia, sciaga Ci łopatki do przodu, masz przykurcze pod kolanami ? (to tak na szybcika i bardzo optymistycznie )
hey mam tak samo tyle że mnie bolą nie tylko w nocy lecz czasami w ciagu dnia.Lekarz zalecił mi naświetlanie lampą Sollux czerwone x10 i przepisał leki Apo-Naproxen i Tolperis to drugie bardzo skuteczne.Powiem jeszcze,że aby to wszystko załatwić musiałem sie nieźle nachodzić pierw kontrole dopiero pózniej jak powiedziałem że mnie dalej boli to cos poradzili i już jest ok>te bóle mogą byc spowodowane spieciem mięśnie jakis tam<nie pamietam>i wystepują w nocy gdyż nie wykonujemy ruchu a wiec nie maja szans sie rozluźnić
1158826019000
Boofi
Wysłana - 21 września 2006 10:26
basenik i twarde posłanie + cwiczenia rozciągające plecy
XXX Boofi XXX Hard Core Straight Edge "Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -
1158827215000
kradam
Wysłana - 21 września 2006 10:46
No właśnie, jak dotąd myślałem, że jakość łóżka stwierdza się na podstawie samopoczucia po wstaniu z niego a nie jakoś inaczej. Oczywiście mam na myśli walory zdrowotne, a nie to czy skrzypi
A mnie rano czasami boli glowa.Rano,nie kiedy indziej i tylko w tym samym miejscu.To tez moze byc od lozka?
1158858304000
yazon318
Wysłana - 17 lutego 2010 12:57
Witam.Mam ten sam problem z plecami . Napisz co to było i jak się tego pozbyć!!!
1266407876000
Stentor
Wysłana - 06 kwietnia 2010 08:17
witam! podbijam temat.
mam podobnie jak załozyciel wątku - w środku nocy mam paraliżujący, kłujący ból pleców (najbardziej w okolicy lędźwiowej). gdy już rano wstanę z wielkim bólem i porobie kilkanaście minut ćwiczeń rozciągających ból mija... podobne ćwiczenia robię też na noc.
"jeśli nie uwierzysz w siebie nikt nie uwierzy w ciebie..."