Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 892 razy
słowa kluczowe: pleców 
Autor

Ból pleców.

Piotrek. Z

Wysłana - 02 marca 2010 23:23    Edytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam problem. Czuje ogromny ból w lewym dolnym roku pleców. Zaczęło się to od 4-5 dni myślałem że przejdzie. Ból wygląda tak że gdy idę nie boli mnie ale jak robię już bardziej dynamiczne ruchy ból jest ogromny. Ból czuje nieraz nawet jak się schylam. Lekarz powiedział mi że najprawdopodobniej przeciążyłem sobie plecy i dał mi jakoś maść . Ale chciałem poradzić się was bo ból jest duży i nie sadze że to przeciążenie. Może ktoś z was miał coś takiego. Proszę o rady co to może być i co robić.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 03 marca 2010 14:08 
W większości przypadków polecamy:

Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Piotrek. Z

Wysłana - 03 marca 2010 14:08    Edytuj
Plis pomóżcie

kradam

Wysłana - 03 marca 2010 17:25    Edytuj
jeśli ból występuje tylko przy dynamicznych ruchach, to nie jest to najprawdopodobniej nic wielkiego. Należy tych ruchów unikać i odpoczywać. Jeśli sytuacja nie będzie się polepszała i stracisz już cierpliwość to możesz wrócić do lekarza.
Specjalista -

Piotrek. Z

Wysłana - 04 marca 2010 21:39    Edytuj
ból jest taki że jak idę to nie boli. nieraz boli jak np. się schylam. a boli zawsze jak biegnę lub robię jakiś inny dynamiczny ruch. a muszę to szybko wyleczyć bo gram w klubie. plis o jakieś rady co robić żeby przestało. może ktoś z was miał coś takiego.?

Zmieniony przez - Piotrek. Z w dniu 2010-03-06 21:34:41

Piotrek. Z

Wysłana - 07 marca 2010 23:45    Edytuj
Odświeżam

kradam

Wysłana - 08 marca 2010 07:39    Edytuj
Nic nie musisz, tylko tak Ci się wydaje. Czasem w takich sytuacjach natychmiast pomaga interwencja dobrego fizjoterapeuty. 80-100 zł za wizytę.
Specjalista -

Yarok

Wysłana - 08 marca 2010 10:58    Edytuj
Witam
zgadzam sie z kradam, czasami jedna wizyta wystarczy.
puki co to proponuje na zrodlo bólu robic okład z zimna na 10 min co 2h. po 2 dniach to samo akład z ciepla ale na 20 min.
szkoda ze w tym klubie nie maz rzadnej pomocy terapeutycznej:(
pozdrawiam
Jarek
www.fizjosport.com

Venoms

Wysłana - 08 marca 2010 16:40    Edytuj
przeswietlenie plecow bylo??

kradam

Wysłana - 08 marca 2010 16:47    Edytuj
A jeśli nie to co?
Specjalista -

Piotrek. Z

Wysłana - 08 marca 2010 20:48    Edytuj
bo ból jak idę to mi nie przeszkadza chociaż nieraz go czuje , jak biegnę to potem staje i bolą mnie te plecy. Lekarz powiedział że pewnie sobie przeciążyłem i dał mi jakąś maść i powiedział żebym odpoczywał .

wojtekrbk

Wysłana - 09 marca 2010 09:21    Edytuj
Też miałem taki ból, z prawej strony w dolnej części grzbietu. Wszystko przez to, że po dwu miesięcznej przerwie za ostro wróciłem do treningu. Nie byłem u lekarza, wstrzymałem się z ćwiczeniem na tydzień, plecy na 2-3 i jakoś przeszło i dało nauczkę.

masZIPomyśl

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Ból pleców.

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.