Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 256 razy
słowa kluczowe: nogi 
Autor

Ból nogi

Suoneczkoo

Wysłana - 07 lutego 2010 14:33    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam
Boli mnie lewa noga, tuz nad piętą, ból odczuwam w czasie chodzenia, eh a na palcach stanę ale z dużym bólem. MAm pytanie czy to przejdzie samo? i po jakim czasie? czy moze lepiej udac sie do lekarza z tym. Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 lutego 2010 14:50 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

WollyAWF

Wysłana - 07 lutego 2010 14:50    Edytuj Cytuj
Jeżeli nad piętą i od tyłu to boli Cię ścięgno mięśna brzuchatego łydki ,które przyczepia się do guza piętowego. Jest to najczęściej spowodowane przeciążeniami ,które skutkują stanem zapalnym. Też miałem taką dolegliwość od biegania po asfalcie. Stosowałem żele typu ketoprom i przestałem biegać po asfalcie. Wkrótce przestało jednak zawsze polecam isć do lekarza.

Citius, altius, fortius

Suoneczkoo

Wysłana - 07 lutego 2010 15:13    Edytuj Cytuj
No dokładnie w tym miejscu mnie boli, a z powodu ze zjechałam ze schodów;p. tylko niewiem kiedy mi to przejdzie;/ nie chce tego sobie pogorszyc a musze byc na treningu.

WollyAWF

Wysłana - 07 lutego 2010 15:46    Edytuj Cytuj
Rozumiem twój problem bo kiedyś miałem bardzo podobny, też musiałem trenować.
Kup sobie maść , którą Ci zaleciłem, glukozamine, i staraj się jeść produkty ,które mają w swoim składzie żelatynę np. galaretki owocowe. Również forma masażu poprzez rozcieranie danego miejsca wpływa regenerująco na tkankę łączną( polecam zajrzeć do literatury), tylko nie ugniatanie i ubijanie bo możesz pogorszyć sprawę.
Postaraj się odciążyć jak się tylko da noge na treningach bo zerwanie ścięgna achillesa ma baaaardzo poważne konsekwencje.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)
Pozdrawiam

Citius, altius, fortius

Suoneczkoo

Wysłana - 07 lutego 2010 17:11    Edytuj Cytuj
Dziekuje za rady;) na pewno je zastosuje,ale chyba będę musiała odpocząc kilka dni wczoraj prosto na głowe spadła mi bryła lodu, do dzis głowa boli i nie przestaje.

WollyAWF

Wysłana - 07 lutego 2010 17:19    Edytuj Cytuj
No to jeszcze gorzej:( spójrz w lustro i zobacz czy obie źrenice są takiej samej wielkości.

Citius, altius, fortius

Suoneczkoo

Wysłana - 07 lutego 2010 17:48    Edytuj Cytuj
tak są;)ból jest z tyłu głowy, na plecach nie mogę leżec jeszcze bardziej zaczyna boleć :(

WollyAWF

Wysłana - 07 lutego 2010 19:39    Edytuj Cytuj
To idź do lekarza jutro.

Citius, altius, fortius

Suoneczkoo

Wysłana - 07 lutego 2010 19:41    Edytuj  Cytuj
yh poczekam, może przejdzie samo ;)

Suoneczkoo

Wysłana - 10 lutego 2010 00:03    Edytuj Cytuj
z nogą jest juz lepiej troche. Dziś na treningu zaczęła mnie boleć głowa, dopiero teraz wieczorem przestało boleć, bolało w tym samym miejscu teraz, eh niewiem dlaczego to tak boli.;/

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.