Witam, mam problem bo od ok. 2 dni bolą mnie jądra. Ból jest zmienny nieraz wogole go nie odczuwam, nieraz mam wrażenie, że jedno jądro mnie boli, a nieraz ze 2. Jadra raczej sie nie zmieniły z tego co zauważyłem, żadnych śladów na woreczk mosznowym nie mam. Nigdzie sie nie udeżyłem, ból jest raczej lekki ale mnie juz niepokoji. Proszę o rade. Czy to jest coś poważnego ? PS. Dodam ze mam 17 lat. Pozdrawiam
bierzesz sterydy ? jak tak, to masz odpowiedź. może być to także objaw dojrzewania. idź do lekarza
You're the fighter you've got the fire The spirit of a warrior, the champion's heart You fight for your life because the fighter never quits You make the most of the hand you're dealt Because the quitter never wins No!
1192723467000
qwert9
Wysłana - 18 października 2007 20:20
A wiec tak, sterydow nie bralem, ale cwiczylem na silowni i zrobilem sobie przerwe ze wzgledu na barek. A co do napięcia seksualnego to raczej wszystko jest pod kontrola :P Troche mi głupio isc do lekarza, dlatego staram sie dostac odpowiedz na forum.
Zmieniony przez - qwert9 w dniu 2007-10-18 20:21:14
1192731609000
skorup
Wysłana - 18 października 2007 21:37
przyczyn może być wiele, między innymi żylaki powrózka nasiennego, nie czaj się tylko idź do lekarza
Przede wszystkim, "walenie gruszki". Poza tym jesteś w takim wieku, że okresowe bóle jąder są normalnym zjawiskiem. Jednak jeśli ból nie ustąpi w przeciągu 2 tygodni - podejdź do lekarza. Pozdro600
głupie pytanie - głupia odpowiedź
1231515629000
ziomal_krk
Wysłana - 09 stycznia 2009 18:50
pojedz do szpitala mysle ze masz torbiel.
Lol ;o jak nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj;o