Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Ból z powodu zrostów pooperacyjnych

Nenia

Wysłana - 22 lipca 2004 00:40    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam.
9lat temu miałam wyciety wyrostek, 2 lata temu zaczeły się bóle, a raczej bolesne pulsowanie jakby kłucie, które po pewnym czasie samo przechodzi. Byłam w tej sprawie już u lekarza, powiedział mi że bóle te spowodowane są "stwardniałymi" zrostami pooperacyjnymi i tylko ciąża mi pomoże w pozbyciu się tych bólów.
Do zostania matką jeszcze mi się nie spieszy,więc prośba do Was czy są może jakieś ćwiczenia na "rozciągnięcie" czy coś podobnego?? Leki przeciwbólowe odpadają.
Z góry dzięki . Pozdrawiam :D

Życie-cudowne zjawisko przepełnoine miłością.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 lipca 2004 16:11 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 lipca 2004 16:11    Edytuj Cytuj
"Leki przeciwbólowe odpadają" - a dlaczego?

Specjalista -

Nenia

Wysłana - 22 lipca 2004 19:14    Edytuj Cytuj
Leki przeciwbólowe odpadają ponieważ, to jest najłatwiejsze rozwiązanie nieco szkodlwie na dłuższy czas dla zdrowia. pozatym takie leki to rozwiązanie tymczasowe a to mi nie odpowiada

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 lipca 2004 19:53    Edytuj Cytuj
to nic innego nie wymyślę.

Specjalista -

Gladius

Wysłana - 26 lipca 2004 22:40    Edytuj Cytuj
cześć Nenia moge Ci doradzić bo też miałem wycięty wyrostek i też miałem bóle przez pewnie czas podczas ćwiczeń na siłowni ból sie troszke naśilał byłem nawet u chirurga mówił abym przestał chodzić na siłownie ale ja dalej chodziłem i ból sam minoł.

Kocham życie bo mocno daje w dupe

Nenia

Wysłana - 26 lipca 2004 23:41    Edytuj Cytuj
w takim razie poczekam, może przejdzie.

EwaKrakow

Wysłana - 21 maja 2010 03:20    Edytuj Cytuj
Nenia nie ma co czekać i niszczyć sobie zdrowia!!! luknij na zrosty.pl tam jest opisany taki żel który stosuje się na zrosty w obrębie jamy brzusznej i na pewno Ci pomoże, myślę, że jak się udasz do lekarza, chirurga to pewnie znajdziecie jakies rozwiązanie.

Zadowolenie i szczęście nie zależy od zewnętrznych okoliczności życiowych i stanu posiadania tylko od nas samych - naszego wewnętrznego stanu ducha i postawy, stosunku do świata zewnętrznego oraz reagowania na niego...

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ból z powodu zrostów pooperacyjnych

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.