Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Atlas- potrzebny/nie potrzebny

mahjong_21

Wysłana - 19 czerwca 2009 14:45    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Sorki jeśli pomylilem działy, ale uznałem ten za stosowny.
Moja siłka wyposarzona jest w ławeczkę, sztangielki, sztanga, 150kg ciężaru, prowizoryczne poręcze, wyciąg (prowizorka, nieco słaby), drążek do podciągania. Ćwiczę juz 2 lata (dopiero), otóż nadarzyła się okazja by kupić od znajomego atlas York, za 50% ceny rzeczywistej, tak więc chodź nie uwzględniałem wcześniejtakiego zakupu, teraz rozmyślam czy w takim wypadku ma on sens. Kupić i tak go kupię (kolega chce szybko i koniecznie go sprzedać), terza pytanie tylko czy go pogonić z miejsca i przyciąć trochę kasy (puki opcja) czy też zainwestować w rozbudowę siłki? Proszę o sugestie.
Z góry dzięks.

NO FATE

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 czerwca 2009 15:36 
W większości przypadków polecamy:

Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

sambi1992

Wysłana - 19 czerwca 2009 15:36    Edytuj Cytuj
mówisz ze 50% ceny wiec wszystko OK! tylko zależy w jakim stanie on jest... choć atlas jest zbedny na siłowni własnej ale jezeli chcesz go to ok.

www.pajacyk.pl
[][][]--------[][][]
Moja "siłka": [http://www.sfd.pl/Moja_si%C5%82ka_-t524436.html]
,, Po co ćwiczyć?? I tak umre. Żeby mnieć, kvrwa, większą trumne!! "...
Specjalista -

wonswons

Wysłana - 19 czerwca 2009 15:42    Edytuj Cytuj
Zawsze możesz sprzedać drożej ten atlas, a nigdy nie wiadomo. może ci się przyda. pozdrawiam.

Żarty żartami, ale żarty na bok

przeszczep21

Wysłana - 19 czerwca 2009 15:45    Edytuj Cytuj
jak za 50% ceny to bierz bez zastanowienia.
pozdro

mahjong_21

Wysłana - 19 czerwca 2009 16:14    Edytuj  Cytuj
YORK G510- model atlasu,
Za 50% ceny bo ziom ziomkowi sprzedaje.
Chcieć czy nie chcieć...? kwestia tego czy się wogóle przyda, czy będzie dużo bardziej pomocny w ćwiczeniach niz mój dotychczasowy osprzęt, czy też ''lepiej'' obejść się bez niego?

NO FATE

barrtekk227

Wysłana - 19 czerwca 2009 21:42    Edytuj Cytuj
Możesz sie bez niego lajtowo obejść, ale jak za 50% ceny to kup i może go pogonisz drożej i wyjdziesz na +

Bartek
No Pain No Gain

Rafalsky89

Wysłana - 20 czerwca 2009 13:06    Edytuj Cytuj
chyba podstawki pod sztange masz? bo tam nie wypisales.
Jakbys nie mail tak wyposazonej silki jak przedstawiles to bym Ci napisal ze jest zbedny.Ja osobiscie nigdy bym atlasu nie kupil, ale jak chcesz sie tym bawic to prosze bardzo. Bedac na twoim miejscu zainwestiwlabym kase w dobrej jakosci brame. Bo wlasciwe po co Ci atlas jak wszystki cwiczenia mozesz wykonac na obecnym sprzecie i efekty beda duzo wieksze.
Zdrowia!

Im trudniej
Tym łatwiej.
Specjalista -

Cajmerek

Wysłana - 20 czerwca 2009 19:25    Edytuj Cytuj
Ja kupiłem kiedys atlas jakiegos yeekanga , dałem z przesyłką 900zł , pouzywalem go pol roku i wyrzuciłem na złom zostawiając sobie tulejki , uchwyty i siedzenie . Do tego nic nie dawał :)

Ale yorka może być lepszy

Dzień w którym powiemy że zrobiliśmy wszystko. Będzie pierwszym dniem naszej klęski.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Atlas- potrzebny/nie potrzebny

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.