Dodam, ze Arnold nie jest zepsutym od bogactwa i slawy czlowiekiem. Kieruje sie w zyciu wartosciami rodziny i wolnosci osobistej oraz poszanowaniem wlasnosci. Fakt, ze zostal gubernatorem wskazuje, ze budzi zaufanie i sympatie. Posiada wyraziste poglady polityczne i nie jest obludny ani podatny na manipulacje mediow oraz tzw opini publicznej. GOSC z charakterem.
Kruszek- good job:)
bzykam bo lubie NON OMNIS MORIAR
1149460696000
ziompel
Wysłana - 05 czerwca 2006 00:41
kruszek za***iste foty myslalem , ze jakies zwykle z tych galerii z tylka wkleisz ale tu widze wy***ane foty
Mnie kiedyś zdenerwował atakiem na Doriana - jednak, jeżeli teraz powtórzyłby swoje słowa sprzed ośmiu lat, to przyznałbym mu rację. Wielki facet, prawdopodobnie, gdyby nie on, kulturystyka nie przeżyła by takiego boomu - to jest Cassius Clay kulturystyki, Einstein bicepsów i Margaret Thacher polityki
Jeżeli chodzi o moje galerie - to naprawdę staram się trzymać poziom - miło, że to widać
Zmieniony przez - Kruszek w dniu 2006-06-05 00:49:20
Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Udawał, że nie zna jego imienia, zapowiadając go na zawodach Arnold Classic. Do tego, dając wywiad powiedział coś takiego:
"Gdzie się powiały osobowości? Ten facet z Anglii, który wygrał Mr. Olimpia - jeszcze nie syszałem, aby powiedzieł chociaż słowo. Nawet nie wiem, kim u diabła, on jest. Czy kiedykolwiek podszedł do mikrofonu i powiedział o swojej filozofii treningowej i czym jest dla nego kulturystyka? Widzę tylko w czasopismach te jego zwariowane fotografie, pełne przeróżnych żył."
Zmieniony przez - Kruszek w dniu 2006-06-05 11:39:50
Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Ekspert -
1149500373000
Pig Killer
Wysłana - 05 czerwca 2006 12:08
naprawe dobra robota Kruszek meega galeria sog juz nie wejdzie
Top Dog
If you wanna job done right you must do it yourself
1149502139000
Porter3
Wysłana - 05 czerwca 2006 12:09
Kruszek- respect :D
Wypas galeria. Arni jest naprawde Herkulesem...
Musisz pogodzić się z brudem, jeżeli pragniesz diamentów...