Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Arnold Edukacja Kulturysty

SebaWlkp

Wysłana - 28 sierpnia 2009 21:15    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Kto z nas, trenujących nie słyszał o Arnoldzie? Ba, kto z nietrenujących o nim nie słyszał? Ja osobiście nie znam chyba nikogo takiego, a wy?
Jednak założę się że nie wszyscy wiedzą, że napisał książkę, gdzie spisał wszystkie swoje przeżycia, związane z treningiem siłowym, gdzie przelał wszystkie swe doświadczenia kulturystyczne, chcąc podzielić się nimi z tymi wszystkimi, którzy idą w jego ślady i marzą o pięknej,
wysportowanej sylwetce(czyli z nami).oprócz tego jest tam też wiele ciekawych historii z życia osobistego Arniego
Osobiście naprawdę bardzo skorzystałem z zawartej tam wiedzy o nastawieniu psychicznym, treningu i odżywianiu, jak i z
setek innych cennych wskazówek Kulturysty Wszechczasów. Skorzystajcie i wy
Książka składa się z dwóch części - Pierwsza to biografia Arnolda, spisana w formie pamiętnika przez niego samego, od czasu gdy w wieku 15 lat poszedł pierwszy raz na siłownie, aż do zdobycia po raz ostatni tytułu Mr.Olympia w 1975.
Druga to spis doświadczeń przeżytych podczas treningu, dużo o nastawieniu psychicznym, odżywianiu, sposobie
prawidłowego wykonywania ćwiczeń, i wiele innych aspektów treningu siłowego.Dobra nie rozpisuje się już, bo będziecie marudzić :) Oto kilka skanów z książki:

Link do pobrania:http://rs319.rapidshare.com/files/268000879/Arnold_Edukacja_Kulturysty.rar

Tekst jest mojego autorstwa! Wszystkie prawa zastrzeżone

Możliwe że był już taki temat, lecz go nie widziałem, więc proszę o wyrozumiałość

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 sierpnia 2009 00:05 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Colin93

Wysłana - 29 sierpnia 2009 00:05    Edytuj Cytuj
polecam czyta sie jak marzenie:)

arnold69

Wysłana - 29 sierpnia 2009 02:14    Edytuj Cytuj
Jaki ma tytuł książka ? To jest "Arnold Edukacja Kulturysty" tak ? Czy jest to dostępne w ksiągarniach ?

Mój dziennik treningowy:
[http://www.sfd.pl/Kulturystyka_wg._Miko%C5%82aja_%2F_podsumowanie_str._65%2C66-t591789-s6699.html#eot]

"...bo tobie tylko mięsnie w głowie,nic więcej,ty masz mięśnie zamiast mózgu !"

SebaWlkp

Wysłana - 29 sierpnia 2009 02:29    Edytuj Cytuj

Zawodny

Wysłana - 29 sierpnia 2009 08:37    Edytuj Cytuj
W Empiku jest.

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
[http://alliancebjj.pl/]

Dairy

Wysłana - 29 sierpnia 2009 10:18    Edytuj Cytuj
Sam ja mam i przeczytalem cala , wiele ciekawych informacji o kulturystyce orazy zyciu arnolda za mlodu . Czytalo sie jak marzenie , polecam

" Niech sucha masa bedzie z toba "

uojciec

Wysłana - 29 sierpnia 2009 12:48    Edytuj Cytuj
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

"Mam takie sukcesy jak w*******enie 30 dresiarzom na raz , i zmuszanie do gryzienia krawężnika takich pseudosiłaczy jak ty.
Czarny pas w mordobitsu freestylowym. Takze swoje plastikowe medale mozesz co najwyzej uzyc jako ochraniacze na zęby. "

niezg

Wysłana - 29 sierpnia 2009 13:12    Edytuj Cytuj
eh tez nie mogę zassac a wciągnęła mnie po przeczytaniu screenów:)

soldierman

Wysłana - 29 sierpnia 2009 14:04    Edytuj Cytuj
książka świetna, polecam, czytałem dwa razy w tym drugi raz na lekcjach w szkole i zajelo mi to tylko kilka dni:P

Każdy ma jakiś plan...dopóki nie zostanie trafiony.(Mike Tyson)

Płacz na treningu, śmiej się podczas walki

_dont_

Wysłana - 29 sierpnia 2009 15:19    Edytuj Cytuj
super ksiazka

SebaWlkp

Wysłana - 29 sierpnia 2009 17:00    Edytuj Cytuj
Sorry, link wygasł , wczoraj jeszcze działał.
Tu macie nowy:
http://rapidshare.com/files/273031604/Arnold_Edukacja_Kulturysty.rar.html

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Arnold Edukacja Kulturysty

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.